Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniers Martijn Vos in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniers Martijn Vos
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniers Martijn Vos
Grote Beer 385
3067TR Rotterdam

tel: 010-4212620

Extra informatie

Als gerenommeerd hoveniers bedrijf voeren wij bijna alle soorten tuinwerkzaamheden uit. Vooraf maken we altijd eerst een vrijblijvende offerte omdat een tuin immers altijd maatwerk is. Zo krijgt u een volledig overzicht van de kosten. Hieronder een aantal voorbeelden van deze diensten. Heeft u een specifieke wens of vraag, neem dan direct contact met ons op!    
Tuinontwerp 
 
Bij het aanleggen van een tuin is het gebruikelijk dat er een tekening of schets aanwezig is. Wij kunnen voor u een compleet plan samenstellen. U moet dan denken aan een schetsontwerp of een technische tekening waarin uw tuin specifieke details zijn opgenomen en uitgewerkt. Eventueel kan er ook een beplantingsplan worden opgesteld. Samen met u zullen we uw wensen combineren met onze kennis en ervaring om zo tot het gewenste resultaat te komen.  
 
Tuinaanleg / Renovatie 
 
Bij het aanleggen of renoveren van tuinen is het onder andere belangrijk dat het grondwerk nauwkeurig wordt uitgevoerd. Het grondwerk is immers het fundament van uw tuin. Tegenwoordig zien wij dat de hoveniers in het algemeen niet alleen maar met planten bezig zijn, maar ook een stratenmaker is en zelfs een timmerman moet zijn. wij hebben alle kennis en nagenoeg al het materieel in huis om de werkzaamheden zelfstanding te kunnen uitvoeren (self supporting) dat is wel zo prettig voor u als voor ons. Onze 'op maat' diensten bestaan o.a. uit: hekwerken, beschoeiing, vlonders, vijvers, tuinhuisjes, beplantingen, gazon, enzovoorts.  
 
Tuinonderhoud 
 
Naast het aanleggen van tuinen verrichten wij ook het onderhoud. Onderhoud kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld met een volledig onderhoudscontract, waarbij u o.a. moet denken aan het maaien van het gazon en het schoonmaken van de borders, dit gebeurt bijvoorbeeld om de 2 weken. Ook is het mogelijk dat wij alleen voor u de zware en grote onderhoudswerkzaamheden verrichten of een voorjaars en een winterbeurt uitvoeren. Uiteraard verzorgen we ook het onderhoud bij bedrijven. Denkt u hierbij aan de parkeerplaatsen, de entree en beplantingsborders.  
 
Overige 
 
Steeds vaker krijgen wij specifieke vragen van onze klanten waarbij het met name gaat over maatwerk opdrachten. Een aantal voorbeelden van reeds uitgevoerde opdrachten zijn: aanbrengen van een volledig geautomatiseerde beregeningsinstallatie, uitzetten en uitgraven van een zwembad, maatwerk schuren en tuinhuizen, projectmatig plaatsen van schuttingen en het kappen of kandalaberen van lichte tot middelzware bomen. Heeft u nog specifieke wensen of ideeen en weet u niet of het te realiseren is? Vraag het vrijblijvend aan ons!

Specialiteit
 • Beplanting  
 • Beschoeiing  
 • Bestrating  
 • Hekwerken  
 • Tuinaanleg  
 • Vijvers  
 • Vlonders


Diensten
 • Aanleg  
 • Onderhoud  
 • Ontwerp  
 • Renovatie


Stijl
 • Klassiek