Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Reinders Hoveniers in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VReinders Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Reinders Hoveniers
Kemperpad 57
3052VR Rotterdam

tel: 06-54713979

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Reinders is een jong bedrijf. Daan Reinders is de eigenaar en de enige werknemer. Daan heeft zeven jaar ervaring in het hoveniersvak. In deze periode heeft hij zowel praktijk- als theoriekennis opgedaan. In 2008 heeft hij zijn diploma ‘vakbekwaam hovenier’ gehaald. Hij heeft meerder certificaten gehaald voor onder andere: ‘duurzaam groenbeheer’ en ‘lichte velling’ (kettingzagen).   
Het persoonlijk contact met de klanten zorgt ervoor dat de wensen van de klant helder zijn en er een passende offerte kan worden samengesteld. Voorafgaand aan de werkzaamheden worden er duidelijke afspraken gemaakt. Het nakomen van de gemaakte afspraken heeft een hoge prioriteit. Tevens is kwalitatief goed werk afleveren erg belangrijk. Om deze kwaliteit te kunnen verzorgen wordt er uitsluitend gewerkt met hoogwaardige producten, materialen en gereedschappen. Ook de vakkennis die Daan heeft draagt bij aan bereiken van het gewenste eindresultaat.

Diensten
  • Aanleg 
  • Onderhoud 
  • Boomverzorging 
  • Vakantieservice