Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Wouter den Boer Natuurlijk Hoveniers in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VWouter den Boer Natuurlijk Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Wouter den Boer Natuurlijk Hoveniers
Zevengetijdeklaver 9
3069DK Rotterdam

tel: 06-19414770

Extra informatie

Hét bedrijf voor:   
• snoeien van hoogstam fruitbomen 
• snoeien van leifruit 
• aanplant van fruitbomen 
• aanleg van boomgaarden 
• advies 
• cursus en educatie 
 
Opgroeiend in het Zuid-Hollandse Nieuw-Lekkerland heb ik mijn liefde voor alles wat groeit en bloeit meegekregen. Als kind was ik vaak buiten in de polder te vinden. In 1997 heb ik mijn HBO opleiding milieukunde, met specialisatie natuurbeheer en –ontwikkeling, aan de voormalig Agrarische Hogeschool Delft afgerond. Sindsdien heb ik in dienst van verschillende werkgevers veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van natuur, landschap en ecologie. Vooral hoogstamfruitbomen en faunaonderzoek nemen daarbij inmiddels al bijna 15 jaar een bijzondere plaats in. Het in de buitenlucht werken met vruchtbomen en in boomgaarden vormt voor mij een optimale mix tussen theorie en praktijk. Vanuit het gevoel om dingen op mijn eigen manier te willen doen ben ik in 2010 mijn eigen bedrijf gestart. 
 
Zorgen voor ons landschap loont! Van die gedachte ben ik sterk doordrongen. Een mens functioneert en ontspant beter in een “groene” omgeving. Ik zet daarom mijn kennis en ervaring in om natuurlijke en landschappelijke kwaliteiten te signaleren, te behouden en waar mogelijk te bevorderen. Voor mij staat daarbij de hoogstamboomgaard centraal, vandaar het logo. Het is de missie van Wouter den Boer Natuurlijk Hoveniers om de hoogstamboomgaard als waardevol landschapselement en duurzame bron te behouden. 
 
Ik vind dat een ieder moet doen waar hij of zij goed in is. Dit betekent in de praktijk dat ik geen werk uitvoer dat niet binnen mijn expertise ligt. Binnen mijn netwerk bevinden zich zelfstandige specialisten op allerlei vakgebieden die er precies zo over denken. We ondersteunen elkaar op projectbasis met kennis en materieel. Daardoor ontstaan er flexibele, doch zeer sterke samenwerkingsverbanden. Zo kan Wouter den Boer Natuurlijk Hoveniers uiteenlopende opdrachten en ook grote projecten met hoge kwaliteit uitvoeren. Aan open en directe communicatie hecht ik veel waarde.