Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hovenier Pieter in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier Pieter
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier Pieter
Noorderhavenkade 38/A
3038XJ Rotterdam

tel: 06-28913159

Extra informatie

HovenierPieter is een eenmanszaak, in 2011 heb ik de switch gemaakt. Ik heb de hoveniers opleiding in Houten gevolgd en met succes afgerond.   
Voor elke tuin, groot of klein zal ik er voor zorgen dat de puzzelstukjes in elkaar vallen. 
 
De meeste werkzaamheden die horen bij het hoveniersvak voer ik zelf uit. Voor overige werkzaamheden zal ik de hulp van specialisten inschakelen. Dit kan zijn: Grondverzet, groot houtwerk, groot metselwerk, bomen verwijderen etc. Voor klussen waar twee mannen of meer voor nodig zijn, regel ik vakkundige krachten. Dit wordt allemaal meegenomen in de offerte, daar hoeft u dus zelf niets voor te doen. 
 
Van ontwerp tot aanleg en onderhoud, voor advies en begeleiding, U bent bij HovenierPieter aan het goede adres. 
 
Bij HovenierPieter staat vakmanschap, prijs/kwaliteit en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel. 
 
Nadat u een afspraak met mij hebt gemaakt, kom ik bij u langs. 
 
We praten over uw wensen van de tuin: Een terras, overkapping, grindpad, een hoogteverschil in de tuin, (verhoogde) borders, pergola, vijver, wat u maar wilt. 
 
Ondertussen maak ik aantekeningen over uw wensen en andere relevante dingen zoals hoe de zon draait, windrichting en over de blijvende dingen zoals bomen, muurtjes e.d. Ook maak ik een aantal foto’s om thuis een goed beeld te hebben van de tuin wanneer ik aan het tekenen ben. 
 
Aan de hand van deze gegevens ga ik aan de slag. 
 
Eerst zet ik de grote lijnen uit en dan vul ik het plaatje in met uw wensen en mijn inzicht. 
 
We zullen dit ontwerp en de globale kosten bespreken, dan kunt u kiezen of u verder wilt gaan met HovenierPieter of niet, tot dat moment worden er nog geen kosten berekend. 
 
 
U kiest ervoor dat HovenierPieter uw tuin gaat aanleggen. 
 
 
Wanneer u nog aanpassingen heeft op het ontwerp, zal ik die uitvoeren en de details uitwerken. Een beplantingsplan en eventueel een verlichtingsplan wordt gemaakt. Ook zal ik een definitieve begroting maken van uurloon, materiaal, beplanting, en eventuele uitbesteding van werk.