Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniers Florijk Nijmegen in
Nijmegen
[Terug naar plaats Nijmegen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniers Florijk Nijmegen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniers Florijk Nijmegen
Bijleveldsingel 7/A
6521AM Nijmegen

tel: 073 611 22 72

Extra informatie

Hoveniers Florijk Nijmegen is gespecialiseerd in het ontwikkelen, inrichten en onderhouden van buitenruimtes bij woonhuizen en bedrijven. De nadruk daarbij ligt op het maken van bijzondere ontwerpen, waar de wensen en de karakters van de opdrachtgevers volledig in verwerkt zijn. Het grootste deel van de werkzaamheden bestaat uit het ontwerpen en realiseren van tuinen. Daarnaast onderhoudt Florijk aangelegde groenprojecten. Ook worden alle mogelijke materialen op het gebied van buitenruimtes geleverd.    
Het jonge en vooruitstrevende bedrijf, opgericht in 2008, is in handen van Rens Janssen en Arno van Vught. Beiden zijn ze professioneel hovenier, aangevuld met een specialisme op HBO niveau. Met hun brede visie, de grondige kennis van het vak en hun verrassende tuinoplossingen, mogen zij zich met recht 'specialisten voor elke tuin' noemen.  
 
Exclusieve tuinen - Particulier 
 
Uw wensen en dromen omzetten in een tuin die bij u past! Dát is de doelstelling van Florijk en dát is ons specialisme. Hierbij zijn tuinontwerp, realisatie en onderhoud de sleutel tot uw gedroomde buitenleven. In een nauwe samenwerking met u als opdrachtgever, werken we toe naar een tuin op maat, waarin u zich prettig voelt. Vanzelfsprekend mag u daarbij de nodige service en nazorg van ons verwachten.  
 
Om de tuin, het gehele jaar door, in een goede staat te houden, is gedegen onderhoud noodzakelijk. Hiervoor heeft Florijk gepaste oplossingen, in de vorm van onderhoudspakketten. We bespreken graag met u de mogelijkheden en bekijken welk pakket het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie.