Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Tuinvrouw & Opruimcoach in
Nijmegen
[Terug naar plaats Nijmegen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VTuinvrouw & Opruimcoach
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Tuinvrouw & Opruimcoach
Schoolstraat 49
6512JB Nijmegen

tel: 024-3235678

Extra informatie

Ik ben Jackie Kersten en sinds 1 mei 2012 werkzaam als Tuinvrouw & Opruimcoach:  “een unieke en deskundige binnen-buitenhulp voor duurzaam woon- en leefplezier”. 
Ik ben een ‘mensen-mens‘, sociaal ingesteld, betrokken, resultaatgericht, energiek en als praktische duizendpoot van vele markten thuis. 
Ik vind het belangrijk dat iedereen zich goed voelt in zijn/haar woon- en leefomgeving, en wil graag mensen met elkaar verbinden en zorgen voor rust en balans in het leven. 
Mijn rode draad is: creativiteit, praktisch idealisme, zorgzaamheid en duurzaamheid. 
 
Achtergrond 
 
Ik ben geboren en getogen in een Limburgs dorpje, waar zowel mijn hardwerkende ouders als ikzelf dagelijks te vinden waren in de grote groenten-, fruit- en bloementuin. Nagenoeg zelfvoorzienend en volgens het kringloopprincipe is milieubewust en zorgzaam leven mij met de paplepel ingegoten. 
 
Ik heb veel kennis opgedaan op het gebied van duurzaamheid en groen via diverse studies, waarbij de relatie mens-leefmilieu in de breedste zin van het woord centraal staat. Op werkplekken bij non-profit organisaties ‘met een missie’, heb ik veel ervaring opgedaan met projectmatig werken in huis en tuin en begeleiding en ondersteuning van vrijwilligers, in de functie van projectmedewerker milieu, communicatiemedewerker duurzaam wonen en ecologisch groenbeheerder. 
Vrijwilligersactiviteiten op het gebied van mantelzorg, huis en tuin, bestuurswerk en 20 jaar in Natuurtuin Bottendaal zijn een grote meerwaarde voor mijn zaak. En misschien heb ik wel het meeste over mezelf geleerd in trainingen voor bewustwording en persoonlijke groei! 
 
Maatwerk Mijn werk als Tuinvrouw & Opruimcoach is gericht op particulieren die hulp nodig hebben. De beleving van je sociale woonomgeving (huis, tuin, gezin, werk) is belangrijk voor je algemeen welzijn. Als door (interne of externe) omstandigheden mensen zich hierin niet meer prettig voelen, kunnen er sociaal maatschappelijke en zelfs psychische klachten ontstaan. De klant heeft een probleem, binnen en/of buiten, dat hij/zij niet zelfstandig (meer) en/of niet meer met eigen middelen en kennis kan oplossen. Dat kan zijn vanwege ziekte, ouderdom, verhuizing, ontslag, scheiding, sterfgeval, tijdgebrek vanwege een drukke baan, gezin, kinderen of … ze weten niet waar te beginnen! 
 
Werkwijze 
Ik maak een afspraak voor een gratis intakegesprek met de klant van max. 1,5 uur. In dit kennismakingsgesprek krijg ik een goede indruk van de huidige woonsituatie, de samenstelling van het huishouden en de inrichting van de woning en/of de tuin. 
Daarna volgt een analyse van het probleem, inventarisatie van knelpunten en mogelijke oorzaken om de hulpvraag zo duidelijk mogelijk te krijgen. Aan de hand van de wensen en doelen van de klant wordt een persoonlijk plan van aanpak gemaak, hierin staan prioriteiten, een stappenplan met tijdspad, taakverdeling (klant en mij) en het kostenplaatje. Daarna volgt de uitvoering van het plan met de klant: opruimacties in huis en/of tuinonderhoud, met adviezen, tips en eventueel huiswerkopdrachten. Indien nodig is er nazorg in de vorm van email coaching, feedback of vervolgacties. 
 
Ik zie elke opdracht, binnen en buiten, als een grote uitdaging, zowel voor mezelf als voor de klant. Er wordt exclusief en deskundig maatwerk geleverd, afgestemd op de klant en de hulpvraag, waarbij persoonlijke service vanzelfsprekend is en discretie verzekerd. Samen met de klant ga ik enthousiast en creatief aan de slag voor een praktische en resultaatgerichte oplossing van het probleem. Het zichtbare resultaat is meer structuur en overzicht, een opgeruimd huis en/of tuin en klanten die zelf in actie komen en enthousiast worden.  
 
Groene bedrijfsvoering 
De insteek van mijn bedrijf is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), waarbij ik bewuste keuzes maak om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Zo wil ik op mijn manier waar mogelijk een bijdrage leveren aan een duurzame en zorgzame wereld en anderen laten delen in de overvloed. 
Ik kies bewust voor: groen bankieren (Triodosbank), groene energie (Greenchoice), groene mobiliteit (vervoer per fiets), kleinschaligheid en kostenbesparing door zoveel mogelijk hergebruik van materialen en goederen en creatieve oplossingen. 
 
Tarieven 2014  
 
Het intakegesprek is gratis. 
 
Vanwege het bedrijfsvervoer per fiets ligt mijn werkgebied grotendeels in Nijmegen en directe omgeving op te bereizen fietsafstand. 
Opdrachten buiten Nijmegen moeten met openbaar vervoer (trein en bus) bereikbaar zijn en hiervoor worden reiskosten in rekening gebracht. 
 
Particulieren 
 
Het uurtarief voor Tuinvrouw is € 26,50 (incl. 6% btw). 
Het uurtarief voor Opruimcoach is € 30,25 (incl .21 % btw). 
 
PGB-klanten: tuinwerk € 21,20 (incl. 6 % btw), opruimwerk € 24,20 (incl. 21% btw). 
 
Bedrijven 
 
Het uurtarief voor Tuinvrouw is € 37,10 (incl. 6% btw). 
Het uurtarief voor Opruimcoach is € 42,35 (incl. 21 % btw).