Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
S ten Hagen Hoveniers in
Nijmegen
[Terug naar plaats Nijmegen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VS ten Hagen Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
S ten Hagen Hoveniers
de Kluijskamp 1465
6545JR Nijmegen

tel: 024-3776339

Extra informatie

Welkom bij S ten Hagen Hoveniers    
 
Door een goede samenwerking met betrouwbare vakmensen zijn ook grote projecten bij mij in goede handen. Voor welke klus u ons ook nodig heeft ik ben altijd uw enige aanspreekpunt. Kwaliteit, betrouwbaarheid en waar voor uw geld staan bij mij hoog in het vaandel. 
 
S ten Hagen Hoveniers  
 
Na 20 jaar ervaring in het hoveniersvak ben ik sinds 2005 als zelfstandig hovenier mijn eigen bedrijf gestrart. Ik heb hierbij bewust gekozen voor een kleine opzet omdat ik persoonlijk betrokken wil zijn bij alles wat er bij dit vak komt kijken. Door een goede samenwerking met betrouwbare vakmensen zijn ook grote projecten bij mij in goede handen. Voor welke klus u ons ook nodig heeft ik ben altijd uw enige aanspreekpunt. Kwaliteit, betrouwbaarheid en waar voor uw geld staan bij mij hoog in het vaandel.