Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Beninuwtuin Hoveniers in
Groningen
[Terug naar plaats Groningen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VBeninuwtuin Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Beninuwtuin Hoveniers
Fultsemaheerd 23/A
9736CP Groningen

tel: 050-5416538

Extra informatie

Hulp nodig bij het onderhoud van uw tuin?    
Is uw tuin toe aan een eenmalige inhaalslag of periodiek onderhoud voor werkzaamheden als bemesten, knippen van de haag en maaien van het gazon? Kunt u tijdens uw (zomer)vakantie een extra paar handen gebruiken of wilt u uw tuin tijdig winterklaar hebben? Wilt u uw tuin te renoveren of wilt u persoonlijk advies over bijvoorbeeld wat, wanneer en hoe in uw tuin te snoeien?  
Ik ben flexibel inzetbaar: regelmatig voor een uurtje maar ook voor één wat grotere klus; persoonlijk & vertrouwd.  
 
Een tuin aanleggen?  
 
Sierbestrating, houtconstructies, waterpartijen en aanleg dakterras: u kunt er vast hulp bij gebruiken. Van realisatie van uw tuinontwerp tot het maken van een schutting, het graven van een vijver tot het plaatsen van tuinhuisje of pergola. Het monteren van uw tuinverlichting of waterdrupsysteem.  
Ik help u graag met het gehele werk of onderdelen ervan. 
 
Aanschaf planten en tuinmateriaal?  
 
Zelf tuincentra langs gaan op zoek naar de beste prijskwaliteitverhouding? Uw planten, bloemen en tuinmateriaal rechtstreeks van de veiling of leverancier op z’n plek in uw tuin of op uw balkon.  
Een scherpe prijs? De beste kwaliteit? De snelste levering?  
Ik lever op het geschikte moment goede kwaliteit voor de juiste prijs. 
 
Wat kunt u van mij verwachten?  
 
U vertelt mij wat u wilt. De inrichting van een tuin is tenslotte heel persoonlijk. Twintig jaar ervaring als hovenier heeft mij geleerd goed te luisteren naar mijn klant, ik kan uw wensen om zetten naar een praktisch, haalbaar plan. 
 
Ik ben flexibel en werk met liefde aan vele soorten tuinen: Moderne strakke tuinen met leilinden, kindvriendelijke tuinen met speeltoestellen en rubberen bestrating, of wilde tuinen waar de hondsdraf en de klaprozen welig bloeien: elke tuin heeft tenslotte zijn eigen charme. 
 
Ik heb inzicht in de tuinmarkt, opgebouwd in de jaren dat ik ook eigenaar was van een tuincentrum; ik ken de juiste adressen en kan u een goede kwaliteit leveren. 
 
Door ons persoonlijk contact ben ik voor u een betrouwbare, professionele en flexibele partner in uw tuin. Het geven van advies is voor mij net zo belangrijk als de praktische hulp die ik u bied.