Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
van Dijk Tuinen Groningen in
Groningen
[Terug naar plaats Groningen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Vvan Dijk Tuinen Groningen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
van Dijk Tuinen Groningen
Lavendelweg 27
9723 HR Groningen

tel: 050- 541 98 50

Extra informatie

Hovenier gezocht? Booiman Van Dijk Tuinen!   
Zoekt u een hovenier die u kan helpen met het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin? Dan bent u bij Booiman Van Dijk Tuinen aan het goede adres. Of u nou een bedrijf, instelling of particulier bent, we helpen u graag. 
 
 
Booiman Van Dijk Tuinen werkt onder andere voor gemeentes en de provincie, maar ook voor zorginstellingen, bedrijven en particulieren. We zijn aangesloten bij Groenkeur en Erfgoed Hoveniers. 
 
Kwaliteit en duurzaamheid 
 
Booiman Van Dijk Tuinen hecht waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Zo zijn we gecertificeerd voor voor Groenkeur, ISO 9001:2008 en VCA*2008. Maar ook in onze werkzaamheden vindt u onze waarden terug. We scheiden ons afval, maken waar mogelijk gebruik van heggescharen en motorzagen op accu, en gebruiken speciale brandstof. 
 
Maatschappelijk verantwoord 
 
We zijn bij Booiman Van Dijk Tuinen verantwoord aan het werk. Ons personeel is vakkundig opgeleid, we werken milieubewust en zijn er altijd op gefocust om met u mee te denken en u uiteindelijk te ontzorgen. We stellen ons bovendien sociaal op door ruimte te geven aan stagiairs en bijvoorbeeld wajong-jongeren.