Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Cavus Hoveniers in
Groningen
[Terug naar plaats Groningen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy

Boerhaavelaan 22
9728LR Groningen

tel: 06-14425395

Extra informatie

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een mooie tuin kan hebben, ook de tuinliefhebber met een kleine budget.   
Wilt u een nieuwe tuin, een opknapbeurt, een schutting, vijver, tuinonderhoud, sierbestrating of een tuinontwerp, vraag dan nu een offerte aan. 
 
Hoveniersbedrijf Cavus is een eenmansbedrijf die is opgericht medio 2008. Bij hoveniersbedrijf Cavus staat kwaliteit op nummer 1. Bovendien hanteren wij zeer concurrerende prijzen. De prijs hangt af van het soort werk. Wij verrichten ons werk in particuliere tuinen en bedrijfsterreinen. 
 
Onze voornaamste werkzaamheden zijn het regelmatig onderhouden van kleine en grote tuinen op contractbasis, maar ook incidenteel onderhoud voeren wij uit. Het aanleggen van tuinen voeren wij uit bij kleine en middelgrote tuinen. 
 
Wij zijn gevestigd in Groningen en werken voornamelijk in Groningen en Drenthe.