Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Boumans Full-Service Hoveniers in
Almere
[Terug naar plaats Almere]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VBoumans Full-Service Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Boumans Full-Service Hoveniers
Prieelvogelweg 26
1349CG Almere

tel: 036-5309990

Extra informatie

Full service hoveniersbedrijf Boumans is een klein hoveniersbedrijf dat sinds 1934 bestaat en sinds 1979 onder de naam Full service Hoveniersbedrijf Boumans werkzaam is. We zijn een familiebedrijf en hebben service, kwaliteit en vooral u als klant centraal staan. U neemt immers een grote beslissing waarvan u nog vele jaren wilt genieten.   
 
Onze werknemers hebben een lange historie met het bedrijf en Full service hoveniersbedrijf Boumans is tevens een erkend leerbedrijf. Ons team bestaat uit totaal tien mensen die u graag van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor het eerste idee tot en met de volledige aanleg, maar ook voor het onderhoud. Bij zowel de aanleg als het onderhoud van uw tuin heeft u contact met een vaste werknemer die met zorg uw wensen verwezenlijkt. Hierbij geven zij een deskundig advies zodat u straks de tuin heeft die aan al uw wensen voldoet. 
 
Wij nodigen u graag uit om op onze website te kijken en te zien wat er allemaal mogelijk is.  
U kunt via de site of telefonisch altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft.