Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Van der Noort TKN Hoveniers in
Almere
[Terug naar plaats Almere]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VVan der Noort TKN Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Van der Noort TKN Hoveniers
Rechterenstraat 20
1333SV Almere

tel: 036-5339990

Extra informatie

Iedereen heeft op z’n tijd behoefte aan rust en ontspanning in de buitenlucht. Gelukkig beschikt nagenoeg iedere woning over een buitenruimte, waardoor in de directe nabijheid van de woning in deze behoeften kan worden voorzien. Deze buitenruimte, in de vorm van een tuin, terras of balkon, wordt tegenwoordig beschouwd als een verlengstuk van de woning. TKN Tuinonderhoud & Tuinaanlegbedrijf van den Noort biedt u allerhande materialen en ideeën voor een succesvolle inrichting van uw tuin, terras of balkon. Het moet een plek zijn waar u kunt genieten. Of het nu gaat om het aanleggen van een gehele nieuwe tuin, het herbestraten van een al aanwezig terras of oprit, het plaatsen van een nieuwe schutting, een gewoon tuin onderhoud of het (opnieuw) aanleggen van tuinverlichting; bij ons kunt u voor alles terecht.   
Samen komen wij er wel uit! 
 
Op deze pagina’s ziet u diverse door ons aangelegde tuinen. Deze zijn in samenspraak met de klant tot stand gekomen. Onze ideeën komen altijd tot stand na overleg met u. Wij gaan er van uit dat alles haalbaar is. Elk persoonlijk idee van u zullen wij dan ook in uw tuin verwerken. De tuin moet tenslotte voor u een relax plek worden na een toch vaak hectische werkdag, het weekend of een vakantie. Na een offerte aanvraag voor een complete tuin aanleg zullen wij daarom contact met u opnemen om een afspraak te maken. In dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken die wij zullen verwerken in de offerte. 
 
Service en garantie! 
 
Wij zijn zeer praktijk gericht en mocht er daarom tijdens de werkzaamheden aanpassingen moeten gebeuren in de aangenomen offerte, omdat u iets alsnog wilt veranderen of omdat u aan een mooi beeld of ander accessoir bent gekomen, zullen wij dit ook per direct aanpassen. Op al ons bestratingswerk geven wij 1 jaar garantie op verzakkingen. Deze garantie houdt in, dat als er binnen een jaar gaten in de bestrating vallen, dit zonder kosten voor u opnieuw bestraat zal worden. Uit onze ervaring is dit nog niet voorgekomen. Op uw verzoek wordt voor het straatwerk zowel het zand als de stenen aangetrild met een trilplaat. Dit zal te allen tijde apart vermeld staan op de offerte. Wij hopen spoedig van u een e-mail te mogen ontvangen voor een aanvraag van een offerte.