Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Wesselink Hoveniersbedrijven in
Almere
[Terug naar plaats Almere]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VWesselink Hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Wesselink Hoveniersbedrijven
Allendestraat 83
1314SC Almere

tel: 036 8484269

Extra informatie

Wesselink Hoveniersbedrijven bestaat sinds mei 2010 en ontstaan uit liefde voor het hoveniersvak. Ondanks dat wij pas in 2010 begonnen zijn is de ervaring en deskundigheid in het hoveniersvak groot. Al ruim 7 jaar zijn wij actief op dit gebied. Het begint met het snoeien van de haag van de buurvrouw en van de buurvrouw`s buurvrouw en zo breid het zich langzaam uit. Je kunt gerust zeggen dat het van een hobby een beroep is geworden.   
Na de benodigde opleidingen en werk ervaring door middel van diverse bedrijfsoriëntaties zijn wij uitgegroeid tot een serieus en vakbekwaam hoveniersbedrijf welke zich steeds verder ontwikkeld. Service staat bij ons hoog in het vaandel. We streven naar perfectie in elk opzicht. Ongeacht de omvang van het werk of u nu een boom vakkundig gesnoeid wilt hebben een advies voor uw tuin wilt of een complete tuin aangelegd wilt hebben, niks is onmogelijk. Ons motto is niet voor niets "Uw link naar de perfecte tuin". Onze kennis gaat zelfs zover dat we hebben besloten een erkend leerbedrijf te worden. Op deze manier kunnen we onze kennis overbrengen op de hoveniers van de toekomst en deze begeleiden en opleiden tot vakbekwaam hoveniers. Kortom bent u op zoek naar een vakbekwaam en gedreven hovenier voor het aanleggen van uw tuin, het onderhouden van uw tuin of heeft u advies nodig betreffende uw tuin, Hoveniersbedrijf Wesselink is uw link naar de perfecte tuin. 
 
Ontstaan van het logo (geschreven door B.G. Wesselink, eigenaar): 
 
In 2006 heb ik een verzoek bij de koningin ingediend om mijn geslachtsnaam te veranderen in die van mijn moeder (ik zal u de details besparen). Mijn moeder vond dit zo een mooi gebaar dat zij speciaal voor mijn naamsverandering naar de juwelier is gegaan om een zilveren hanger te laten maken van een boom met daarin mijn nieuwe achternaam. Deze boom staat als het ware symbool voor een stamboom. Toen ik eenmaal zover was om hoveniersbedrijf te starten kwam het fenomeen bedrijfslogo om de hoek. Wat voor logo ga ik gebruiken voor mijn bedrijf. Ik heb er toen voor gekozen om de zilveren hanger welke ik van mijn moeder gekregen heb als logo te gebruiken. Ik ben hierop naar mijn oom gegaan en hij heeft de hanger nagetekend en digitaal gemaakt. Samen met hem hebben we het logo ontwikkeld zoals hij vandaag de dag eruit ziet.