Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Joey Hendriks Hoveniers in
Hoofddorp
[Terug naar plaats Hoofddorp]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VJoey Hendriks Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Joey Hendriks Hoveniers
Parellaan 44
2132WS Hoofddorp

tel: 023-5556664

Extra informatie

Joey Hendriks Hoveniers is een bedijf die zich met alle aspecten van de tuin bezighoud. Zo kunt u bij ons terecht voor het ontwerp, de aanleg, het onderhouden en boomverzorging. Wanneer er speciale wensen zijn zoals zwemvijvers, zwembaden, metselwerk, tuinmeubulair, potterie enz.enz. dan kunt u ook bij ons terecht, we werken geregeld samen met vakmensen om de kwaliteit van uw tuin te garanderen. Wij zijn een vakbekwaam bedrijf en nemen graag uw zorgen uit handen.   
In ons bedrijf kunt u alleen maar vakmensen verwachten al onzen medewerkers zijn vakbekwaam hovenier/boomverzorger of in opleiding. Wij zijn actief in Aalsmeer, Aerdenhout, Amstelveen, Amsterdam, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede Hoofddorp en Nieuw-vennep maar werken ook in andere plaatsen. 
 
Kwaliteit en het na komen van afspraken staan bij Hoveniersbedrijf Joey Hendriks hoog in het vaandel.