Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Artigarden Hoveniersbedrijven in
Hoofddorp
[Terug naar plaats Hoofddorp]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VArtigarden Hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Artigarden Hoveniersbedrijven
Colijnstraat 14
2134LP Hoofddorp

tel: 06-46720977

Extra informatie

Artigarden is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. En alles wat daar bij komt kijken.    
Bij ons staat kwaliteit voorop. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Een tuin aan laten leggen is meestal een grote aanslag voor de portemonnee, en dat proberen wij zoveel mogelijk te beperken. Door te zoeken naar scherpere inkoop en goed te communiceren.  
 
Ook al heeft u een dure smaak, maar vindt u dit moeilijk te plaatsen in uw tuin, dan kunnen wij van Artigarden altijd kijken naar een ontwerp dat uw ideëen dichter bij uw budget brengt. 
 
De werkwijze van Artigarden is anders dan gebruikelijk. Wij komen bij een eerste afspraak bij u thuis voor een gesprek, waarbij wij ook kijken naar uw interieur en waar uw voorkeur naar uit gaat. Wij proberen zoveel mogelijk aan te sluiten op uw interieur. Als u dat wenst natuurlijk. Ook bespreken we wat er allemaal wel en niet mogelijk is. Onze ervaring is dat men vaak niet op de hoogte is van wat er wel en niet kan.  
 
Vervolgens gaan we voor u een offerte en een eventueel ontwerp samenstellen, waarvan wij denken dat deze het meest in de richting van uw beleving komt. Ons streven is om deze offerte binnen 48 uur na het eerste gesprek op de bus te doen. Dit is naar ons idee van groot belang, omdat u graag wilt weten waar u aan toe bent en daar zeker niet te lang op wilt wachten. Veel hoveniersbedrijven laten u namelijk zomaar 2 weken of langer wachten, en wij vinden juist dat het maken van een offerte toch echt minstens zo belangrijk is als het aanleggen van uw tuin. 
 
Wanneer wij na een week na het versturen van de offerte nog geen reactie van u hebben gekregen, dan nemen wij contact met u op om te kijken wat u van onze offerte vindt. Mocht u het niet eens zijn met de door ons gemaakte prijsopgave, dan kunnen we nogmaals gaan kijken of het mogelijk is om ergens op te besparen. Bijvoorbeeld door andere materialen te gebruiken, of door bijvoorbeeld af te spreken dat u zelf zorgt voor het leegmaken van de tuin en het eventueel afvoeren van grond, etc. Vaak scheelt dit al heel veel.  
 
Wanneer wij het samen eens zijn geworden over de tuin en de kosten daarvan, is het mogelijk om nog een afspraak te maken waarin de nodige puntjes op de i gezet zullen worden. In dit gesprek zal er dan ook meteen een afspraak gemaakt worden voor de aanvang van de werkzaamheden en zult u ook meteen een schatting van de werktijd krijgen. 
 
Naar gelang van de te gebruiken materialen en de kosten daarvan, zal er in de offerte ook een aanbetalings percentage worden overlegd. dit ligt meestal tussen 30% en 50%.