Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf in
Diemen
Selecteer een hoveniersbedrijf in Diemen
[Terug naar provincie Noord-Holland]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacyOverzicht hoveniersbedrijven in Diemen

Kozar Hoveniersbedrijven
Diemerkade 5
1111AA Diemen
Hovenier Bert Pols
Amberboomstede 21
1112GB Diemen

Extra informatie:
Bert Pols heeft jarenlange ervaring in het aanleggen en opknappen van tuinen. Het is een passie die alleen maar groter is geworden. Wonend in omgeving Diemen is voornamelijk Amsterdam en omstreken het gebied waar Bert actief is. Uiteraard gaat een project gepaard met de bijbehorende nazorg en onderhoud. Daarnaast heeft u vanzelfsprekend garantie op de gekochte goederen.
Het Nieuwe Blad Hoveniers
Onoribo 2
1112WS Diemen

Extra informatie:
Het Nieuwe Blad is een hoveniersbedrijf met zijn eigen stijl en een ‘tuin-totaal-team’. Het Nieuwe Blad is gespecialiseerd in tuinrenovatie en nieuwe ontwerpen met uw stijl in uw omgeving. Dat is de bedoeling van onze tuinen. Het Nieuwe Blad wordt geleid door Martin Worst, een man met een jarenlange ervaring, ook in het buitenland.
Hoveniersbedrijf Holcus
Sierpeerhof 10
1112GE Diemen
Hoveniers Derriks & Van Boxtel
Prinses Marijkestraat 22
1111EK Diemen

Extra informatie:
Iedere klant heeft zijn eigen ideeën en wensen. Modern of klassiek het maakt niet uit. Derriks & Van Boxtel Hoveniers ontwerpt uw tuin volgens UW wensen. Tijdens de ontwerpfase kan u al uw wensen kenbaar maken. Tot we tot een ontwerp komen die echt aan UW wensen voldoet. Natuurlijk met inbreng van onze expertise en ervaring.

hoveniersbedrijven in buurt van Diemen

Henk Meijer Bestrating
Bankraspad 10
1184TW Amstelveen

Extra informatie:
Henk Meijer Bestrating in Amstelveen, uw specialist in bestratingen Henk Meijer Bestrating in Amstelveen staat al jaren bekend als het betrouwbare adres voor alle mogelijke bestratingen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Of het nou gaat om de asfaltering van een rijweg of het realiseren van bestratingen voor uw oprit of .......
Groenrijk Hoveniers
IJweg 177
1161EW Zwanenburg

Extra informatie:
Over GroenRijk Hoveniers Wij zijn dé groen familie van de regio en hebben passie voor ons vak. De basis van ons familiebedrijf werd in 1900 al gelegd door onze overgroot opa. Onze “roots” liggen op boerderij en kwekerij Ruimzicht op de IJweg 175 in Zwanenburg. En daar zijn we trots op. We zijn vakmensen in groen en delen .......
Hoveniersbedrijf J Kolk jr BV
Noorddammerweg 99
1187ZS Amstelveen

Extra informatie:
WELKOM In het begin van de jaren zeventig werd Hoveniersbedrijf J. Kolk Jr. b.v opgericht. Sinds 1 januari 2003 ben ik, Cor Verkaik, eigenaar. Al vanaf de jaren tachtig ben ik werkzaam bij het bedrijf. Doordat ik zelf wekelijks een aantal dagen meewerk in de aanleg blijf ik nauw betrokken bij de uitvoerende werkzaamheden. Wij werken met .......
Zeldenrijk Groenvoorziening BV
Binnenweg 14
1191AA Ouderkerk aan de Amstel

Extra informatie:
Wij zijn gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van groot- en kleinschalige groenprojecten, tevens verzorgen wij het onderhoud of verwijderen van alle soorten en maten bomen - tuinen - sierbestrating - paden en opritten - beschoeiing - schuttingen - hekwerken - steigers


Plaatsen in omgeving van Diemen

Amstelveen (10 hoveniersbedrijven)
Amsterdam (25 hoveniersbedrijven)
Badhoevedorp (2 hoveniersbedrijven)
Ouderkerk aan de Amstel (2 hoveniersbedrijven)
Zwanenburg (3 hoveniersbedrijven)Bent u een hovenier uit Diemen of elders en wilt u hoveniers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Diemen staan momenteel 5 hoveniersbedrijven vermeld.