Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Henk Meijer Bestrating in
Amstelveen
[Terug naar plaats Amstelveen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHenk Meijer Bestrating
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Henk Meijer Bestrating
Bankraspad 10
1184TW Amstelveen

tel: 020-4965269

Extra informatie

Henk Meijer Bestrating in Amstelveen, uw specialist in bestratingen   
Henk Meijer Bestrating in Amstelveen staat al jaren bekend als het betrouwbare adres voor alle mogelijke bestratingen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Of het nou gaat om de asfaltering van een rijweg of het realiseren van bestratingen voor uw oprit of parkeerplaats, bij Henk Meijer Bestrating uit Amstelveen is kwaliteit altijd inbegrepen. 
 
Dat geldt voor het hoge niveau van onze vele verschillende bestratingen, maar ook voor onze persoonlijke service en aandacht. Bij Henk Meijer Bestrating vindt u een brede kennis van materieel en wij gebruiken de laatste technieken om het beste resultaat te waarborgen. 
 
Zoals wij al aangaven is kwaliteit bij alles inbegrepen. Dit is geen loze belofte, dit is een zuivere garantie die wij al onze klanten, nieuw of vast, graag bieden. Kortom, voor bestratingen van topkwaliteit moet u toch echt bij Henk Meijer Bestrating in Amstelveen zijn. 
 
Wat wij doen 
 
De bestratingen van Henk Meijer Bestrating in Amstelveen komen in verschillende uitvoeringen. De keuze is enorm. U hebt keuze uit straten leggen, opritten leggen, parkeerplaatsen leggen en het leveren van bestratingsmaterialen. Voor alle soorten bestratingen bent u bij ons aan het juiste adres! Ga naar onze dienstenpagina en lees hier meer over. 
 
Keuze genoeg 
 
Ons bedrijf biedt tal van keuzes met betrekking tot bestratingen. Deze keuzes bestaan uit verschillende legstijlen, materiaalkeuze en soorten stenen. Door onze uitgebreide ervaring en ons vakmanschap kunnen wij u goed adviseren over de vele mogelijkheden. Dus of u nu voor een simpele asfaltbestrating kiest of een complexe mozaikstijl, wij zijn de bestratingexperts die u zoekt! Neem contact op en laat u informeren 
 
Over ons bestratingsbedrijf in Amstelveen 
 
Henk Meijer Bestrating in Amstelveen is een betrouwbaar en ervaren bestratingsbedrijf dat is uitgegroeid tot een professionele onderneming met een groot vast klantenbestand door heel Nederland. 
 
Overigens is er natuurlijk altijd plek voor nieuwe projecten. In het verleden hebben wij voor particulieren, gemeenten, instanties en bedrijven uiteenlopende bestratingprojecten uitgevoerd. Van kleinschalig tot grootschalig en altijd voorzien van onze onwrikbare kwaliteitsgarantie. Ons bestratingsbedrijf staat al jaren garant voor vakkundige bestratingen door heel Nederland. 
 
Vanuit onze thuisbasis Amstelveen opereren wij snel en flexibel voor al onze opdrachtgevers. U heeft altijd te maken met een duidelijk aanspreekpunt binnen onze organisatie die volledig op de hoogte is van uw project. Dat werkt snel en overzichtelijk. 
Werknemer van een bestratingsbedrijf in Amstelveen  
 
Ons team bestaat uit goed opgeleide vakmensen die steevast voor het allerbeste resultaat gaan. Door het volgen van periodieke bijscholing en doelgerichte opfriscursussen blijven zij op de hoogte van alle recente ontwikkelingen met betrekking tot bestratingen en bestratingsmaterialen. Zij zijn dan ook bekend met de meest moderne bestratingstechnieken, zoals machinaal bestraten. Maar wij verliezen als bestratingsbedrijf natuurlijk niet het ambacht uit het oog. Ons team is ook volledig thuis in deze methodes. 
 
Ons bestratingsbedrijf is lid van de OBN en wij zijn aangesloten bij de SEB. 
 
Veiligheid staat bij ons bestratingsbedrijf hoog in het vaandel. Zo zijn wij allen in het bezit van de VCA certificaten. Ons bestratingsbedrijf voldoet daarbij, met mens en machine, aan de nieuwste Arbo-eisen. 
 
Werkwijze 
 
Wij hanteren als bestratingsbedrijf een heldere werkwijze. Hieronder vindt u puntsgewijs hoe wij te werk gaan. 
 
Bezoek op locatie 
 
Een van onze medewerkers zal langskomen om uw wensen door te nemen en enige ideeën met u uit te wisselen. Met deze gegevens, wensen en ideeën creëren wij een passend ontwerp 
 
Offerte 
 
Wij geven u vervolgens een heldere en duidelijke offerte. 
 
Aanleg 
 
Wij verzorgen de gehele aanleg van de bestrating van A tot Z. Geheel gebaseerd op de afspraken gemaakt tijdens de eerste stap. 
 
Nazorg 
 
Ook voor gedegen nazorg bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen na enkele maanden langs om te informeren en te kijken of alles nog naar wens is. 
 
 
Wat wij als stratenmaker in Amstelveen voor u kunnen doen 
 
 
Henk Meijer Bestrating in Amstelveen is allround stratenmaker waar u terecht kunt voor de meest uiteenlopende bestratingsprojecten. Op deze pagina vindt u meer informatie over wat wij als bestratingsbedrijf voor u kunnen betekenen. Mocht u meer vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Als uw betrouwbare en ervaren stratenmaker uit Amstelveen staan wij altijd voor u klaar. 
 
Levering bestratingsmaterialen 
 
U heeft keuze uit verschillende bestratingsmaterialen. Wij kunnen u, desgewenst, adviseren over welke het beste past bij uw situatie en locatie. Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende bestratingsmaterialen van Henk Meijer Bestrating uit Amstelveen. 
 
• Betonklinkers 
• Betontegels 
• Nieuw gebakken klinkers 
• Oud gebakken klinkers 
• Natuurstenen tegels 
• Kinderkoppen 
• Asfalt 
 
Neem contact op als u meer wilt weten over deze bestratingsmaterialen en onze werkzaamheden. Henk Meijer Bestrating in Amstelveen is de stratenmaker bij uitstek voor al uw bestratingen. Gegarandeerd. 
 
 
Straten aanleggen 
 
Voor grootschalige projecten zoals straten aanleggen zijn wij uw professionele stratenmaker. In het verleden hebben wij tal van dergelijke opdrachten met optimaal resultaat weten te realiseren. En dat blijven wij, als de bedreven en gedreven stratenmaker uit Amstelveen, steevast doen. 

 
Stratenmaker in Amstelveen aan het werk  
 
Opritten aanleggen 
 
Maar ook voor het aanleggen van opritten kunt u een beroep doen op onze specialisten. Voor bedrijven en particulieren in welke stijl u maar wilt. In ons album ziet u enkele voorbeelden van de opritten die wij als stratenmaker al hebben aangelegd. 

 
Een parkeerplaats  
 
Parkeerplaatsen aanleggen 
 
Een privéparkeerplaats laten aanleggen voor uw bedrijf of voor uw huis? Geen probleem voor Henk Meijer Bestrating uit Amstelveen. Kies samen met ons uw ontwerp en het bestratingsmateriaal en binnen afzienbare tijd staat uw auto op een eigen plekje.

Specialiteit
  • Natuursteen  
  • Sierbestrating