Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf TuinFietsMan in
Amsterdam
[Terug naar plaats Amsterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy

Kievitstraat 14
1021VE Amsterdam

tel: 06-38727848

Extra informatie

De Hoveniersbedrijf TuinFietsMan helpt u bij klein, minder klein en zelfs wat groter onderhoud in en rondom de tuin. Wieden, planten, kappen, snoeien, maaien en zaaien. Ook herstelt en onderhoud hij uw tuinhek, schuur of ander houtwerk en helpt u bij het voorbereiden of afronden van grotere klussen. Bij nieuw aan te leggen bestrating bijvoorbeeld.   
De Hoveniersbedrijf TuinFietsMan doet eigenlijk alles waar u geen tijd voor heeft of wanneer u gewoon even niet weet waar te beginnen. Hoe leg je eigenlijk een moestuin aan op je dakterras? Hoe hou je rekening met de zon? En wat doe je zonder zon? De Hoveniersbedrijf TuinFietsMan komt met ideeën en samen maken we een plan. 
 
De Hoveniersbedrijf TuinFietsMan voert uit. 
 
De Hoveniersbedrijf TuinFietsMan komt natuurlijk op de fiets! Met zijn kar. Zijn kar bepaalt wat hij aan- en afvoeren kan. Maar hij rijdt natuurlijk gerust een keertje extra heen en weer. Groot gemotoriseerd gereedschap neemt hij dus niet mee. En dat heeft zijn voordelen: geen voorrijkosten en geen herrie in de straat. 
 
De Hoveniersbedrijf TuinFietsMan schat samen met u het werk in en vraagt nooit meer dan € 27,95 per uur (inclusief btw). Ook 's avonds (tot 20.00 uur) en in het weekend. En hij komt zondag gewoon even terug als zaterdag de klus een beetje is uitgelopen. 
 
De Hoveniersbedrijf TuinFietsMan werkt in heel Amsterdam en omstreken, dus ook in Diemen, Landsmeer, Osdorp, Ransdorp, Schellingwoude, Watergraafsmeer, Amstelveen en Tuindorp Oostzaan. Bel (06) 38 72 78 48 voor een afspraak of vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en De Hoveniersbedrijf TuinFietsMan belt u uiterlijk de volgende dag terug om concrete afspraken te maken. 
 
De Hoveniersbedrijf TuinFietsMan Altijd in de buurt!