Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Caroline Ligthart Hoveniersbedrijven in
Amsterdam
[Terug naar plaats Amsterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VCaroline Ligthart Hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Caroline Ligthart Hoveniersbedrijven
Jan Lievensstraat 24
1074TP Amsterdam

tel: 06 2169 8386

Extra informatie

Een tuin of een dakterras is een waardevol bezit. Je kunt er lekker relaxen of aan het werk als u van tuinieren houdt. Heeft u niet die groene vingers of geen tijd, of het werk wordt u gewoon weg te veel, dan kan ik u met hulp en raad terzijde staan.    
Van ontwerp tot uitvoering 
 
Naast advies over het ontwerp en de inrichting van uw bestaande of van een geheel nieuwe tuin kan ook de aanleg daarvan gerealiseerd worden. De aanleg van een vijver, bestrating, plaatsing van een schuur of een schutting en andere bouwwerkzaamheden maken deel uit van de activiteiten van het hoveniersbedrijf.  
 
Persoonlijke benadering 
 
Met mijn ruime ervaring in het hoveniersvak kan ik een bestaande situatie optimaliseren en ik loop dan ook graag met u door uw tuin om ideeën en plannen op elkaar af te stemmen. Tijdens de rondgang door uw tuin worden vragen beantwoord over snoeien en over welke planten waar het beste groeien. Van te voren wordt een prijsindicatie gegeven.  
 
Ons werkgebied bevindt zich vooral in Amsterdam en omstreken.  
 
Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u vrijblijvend contact opnemen.