Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Advies- en Projectbureau P. Biemans in
Amsterdam
[Terug naar plaats Amsterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VAdvies- en Projectbureau P. Biemans
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Advies- en Projectbureau P. Biemans
Ringvaartdijk 32
1066DE Amsterdam

tel: 020-6133068

Extra informatie

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over alle facetten van ons bedrijf; van ontwerp tot en met onderhoud, van aanleg tot en met renovatie en van balkontuin tot en met groenprojecten in de openbare ruimte.  Biemans hoveniers heeft al ruim 30 jaar ervaring in het realiseren en onderhouden van tuin en plantsoen. Ook zijn wij gediplomeerd assersor voor het afnemen van proeve van bekwaamheid. 
Freelance ondersteuning bij greenkeeping en onderhouds of renovatieprojecten. Projectcontrole en toezicht voor overheid, gemeente, bedrijven en instellingen. 
 
Deze kennis en vaardigheden zijn gebundeld binnen diverse onderhoudspaketten. 
 
 
Advies 
 
Verlangens, eisen en stappenplan 
 
Een nieuwe tuin aanleggen of een bestaande tuin renoveren brengt de nodige kosten met zich mee. Om vooraf voldoende inzicht te krijgen in de mogelijkheden, zijn kennis en vakmanschap onmisbaar. Bijvoorbeeld het in kaart brengen van de technische aspecten, welke materialen kunnen gebruikt worden en wat zijn de eigenschappen van de diverse soorten beplanting. 
 
Rechten en wetten 
 
Wat mag er in een tuin gebouwd worden, zonder een vergunning hiervoor aan te moeten vragen. Hoever moet een boom uit de erfgrens geplant worden. Hoe hoog mag een schutting gebouwd worden. Ruzie met de buren over een bestaande haag of andere erfafscheiding. Aansluiten van drainage en verlichting in de tuin. 
 
Met al deze vragen of problemen kan ik u op weg helpen met een degelijk advies. 
 
 
Begeleiding 
 
Bedrijven en instellingen 
 
Wanneer u bij uw bedrijfspand, kantoor of instelling de tuin en of parkeerplaats laat renoveren of aanleggen, en u heeft zelf de tijd niet om toezicht te houden op de werkzaamheden en voortgang van het werk, dan kunt u mij hiervoor benaderen. Zelf heb ik de nodige ervaring om toezicht te houden, aan te sturen, bestekshantering, verslaglegging, werkoverleg en bouwvergaderingen. 
 
Gemeenten 
 
Voor gemeente-instellingen kan ik mij op freelance basis verhuren. Projecten die ik voor een gemeente kan uitvoeren zijn o.a: 
 
1. Inmeten van plantsoen, gazon en verharding 
2. Kwaliteitsschouw met verslaglegging 
3. Toezicht houden bij renovaties, uitgevoerd door een onderaannemer 
4. Toezicht houden bij onderhoudswerkzaamheden, uitgevoerd door een onderaannemer 
 
 
Projectbegeleiding in de ruimste zin van het woord. 
 
 
Ontwerp 
 
Wanneer de verlangens en eisen besproken zijn, de materialen die gebruikt gaan worden zijn bekent en een raming van het budget is bekent, dan kan er overgegaan worden tot het ontwerp van de tuin. Uiteraard wordt het eerste ontwerp besproken en zonodig nog aangepast op details. Wat kunt u zoal verwachten wanneer een ontwerp definitief is. 
 
•Een in kleur gemaakte tekening, waardoor lijnen en vlakken helder worden 
•Een nauwkeurige maatvoering van alle details 
•Een bijgevoegde legenda in kleur van de te gebruiken materialen 
•Een beplantingsplan 
•Een bijgevoegde legenda in kleur van de te gebruiken soorten beplanting 
 
Aansluitend kan een stappenplan ontwikkeld worden, waarin besproken wordt, hoe de nieuwe tuin gerealiseerd gaat worden. 
 
 
Aanleg 
 
Doe het zelf tuin 
 
Er zijn twee redenen om een tuin zelf aan te leggen. 
 
1. Kostenbesparing. 
2. Het gevoel ook zelf iets aan de tuin te hebben gedaan. 
 
Deze vorm van het aanleggen van uw tuin noem ik de: Doe het zelf tuin. Het ontwerp en de mogelijkheden zijn besproken, het stappenplan is gerealiseerd en u kiest ervoor om zoveel mogelijk zelf in de tuin te doen. Ik kan u hierbij ondersteunen, door het verzorgen en bestellen van de benodigde materialen. Inkoopbemiddeling geeft vaak een besparing op de kosten. Van tijd tot tijd kan ik langs komen wanneer advies of ondersteuning in de werkzaamheden gewenst is. De enige kosten die u dan uitbesteed zijn de ontwerp en begrotingskosten. Het advies en assistentie tijdens het realiseren van de tuin kan tegen een uurtarief verrekend worden. 
 
Offerte op maat 
 
Wanneer u ervoor kiest om het aanleggen van de tuin compleet uit te besteden wordt een offerte op maat gerealiseerd. Hierin zijn alle kosten opgenomen van de uit te voeren werkzaamheden. Per bestekspost is uitgesplitst: De werkzaamheden, welke materialen het betreft en de werkzaamheden die uitgevoerd worden. In overleg kan een stelpost opgenomen worden voor onvoorziene werkzaamheden. 
 
Na opdracht van de aangeboden offerte komen de kosten voor het ontwerp voor 50% te vervallen. 
 
 
Onderhoud 
 
Een nieuwe of bestaande tuin heeft ook met regelmaat onderhoud nodig. Hierbij kan ik u van dienst zijn. Op basis van een los uurtarief kan ik langs komen om de tuin van een onderhoudsbeurt te voorzien. Eventuele reparaties kunnen in overleg uitgevoerd worden. 
Bedenkt u liever niet zelf wanneer een tuin onderhoud nodig heeft, of wanneer beplanting gesnoeid moet worden, bemesting,maaien of chemische bestrijding, maar kiest u voor onderhoud het hele jaar met enige regelmaat, dan biedt een contract op jaar basis de oplossing. In dit contract worden alle werkzaamheden opgenomen, die het hele jaar door aan bod komen.