Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Tuinactief Hovenier in
Zwolle
[Terug naar plaats Zwolle]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VTuinactief Hovenier
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Tuinactief Hovenier
de Tasseweg 1
8015 RD Zwolle

tel: 06 16262765

Extra informatie

Wij zijn een jong hoveniersbedrijf uit Zwolle en werken voor zowel particulieren als bedrijven.  Mijn naam is Daan van den Berg. Ik ben hovenier en eigenaar van TuinActief uit Zwolle. Enthousiasme en passie is wat de afgelopen tien jaar kenmerkend is geweest in mijn ondernemerschap en zeker ook tot uiting komt in mijn manier van werken. Als Hovenier (of tuinman) vind ik persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Wij proberen dicht bij u als klant te staan en denken met u mee bij alles wat belangrijk is voor de perfecte tuin. 
 
TUINONTWERP, TUINAANLEG EN TUINONDERHOUD 
 
Een nieuwe tuin aanleggen is niet iets wat je dagelijks laat doen. Hoe en waar moet je beginnen? Bij het aanleggen van een nieuwe tuin zijn er verschillende fases. Ieder fase in een tuinontwerp is belangrijk en het uitgangspunt van TuinActief is een prettige samenwerking klant. Op deze manier ontstaat de perfecte tuin. Na een gesprek waarin we uw wensen zullen bespreken, zal er een tekening worden gemaakt en daarbij een passende offerte. 
 
Vraag direct een passende offerte aan 
 
Wij kunnen u op verschillende gebieden van dienst zijn: 
 
  • Tuinontwerp 
  • Tuinaanleg 
  • Tuinonderhoud 
  • Tuinrenovatie 
 
Is het tijd voor actie in uw tuin? Neem dan gerust contact op voor een een oriënterend gesprek of vrijblijvende tuinofferte. Wij zijn u graag van dienst. 
 
De diensten van Tuinactief 
 
TUINONTWERP 
 
Het maken van een goed tuinontwerp zorgt er voor dat uw tuin als beste tot zijn recht komt. Een tuin ontwerpen hoeft niet altijd te betekenen dat u daarvoor een grote tuin nodig heeft. Juist ook bij kleine tuinen kan een goed ontwerp ervoor zorgen dat sfeer, ruimte en functionaliteit toegepast kunnen worden. Als uw wensen zijn doorgesproken, kijken we naar de ligging van uw tuin, de omgeving, uw woning en uw interieur of bedrijfsuitstraling. Zo worden uw wensen vertaald in een creatief en soms verrassend ontwerp dat naar uw volle tevredenheid is. 
 
TUINAANLEG 
 
Bij de aanleg van een tuin kunnen wij ook zorg dragen voor bestratingen, vijvers, erfafscheidingen en tuinornamenten. De gehele tuinaanleg doen wij in eigen beheer, zo heeft u altijd 1 vast contactpersoon. 
 
TUINONDERHOUD 
 
Om een blijvend resultaat te houden dient de tuin goed onderhouden te worden. Dit kan periodiek zijn, maar ook voor seizoensonderhoud kunt u bij ons terecht. TuinActief zal de beplanting terug snoeien en verjongen. Ook maken wij uw tuin onkruid- en bladvrij en wordt uw tuin geheel bemest. Ook uw gazon wordt natuurlijk meegenomen in de onderhoudsbeurten. Op deze manier kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. 
 
TUINRENOVATIE 
 
Als u uw tuin wilt vernieuwen, maar niet precies weet hoe, dan komen we graag langs om u hierbij te helpen. Een metamorfose van uw (bedrijfs-)tuin hoeft niet direct te betekenen dat alles in uw tuin anders moet. Een ander beplantingsplan, de aanleg van een terras of vijver kan al een enorm verschil maken in uw bestaande tuin.