Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Modeltuinen Zwanenburg Hoveniersbedrijf in
Zwanenburg
[Terug naar plaats Zwanenburg]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VModeltuinen Zwanenburg Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Modeltuinen Zwanenburg Hoveniersbedrijf
IJweg 411
1161EZ Zwanenburg

tel: 023 5552475

Extra informatie

Voorbeeldtuinen en sierbestrating van Modeltuinen Zwanenburg Hoveniersbedrijf   
Modeltuinen Zwanenburg Hoveniersbedrijf is al jaren een begrip in de randstad. We bieden u de mogelijkheid om een prachtige en vakkundige sierbestrating aan te laten leggen. Altijd voor een zeer aantrekkelijke prijs. 
 
Wij garanderen u topkwaliteit. Alle bestratingsproducten komen van Excluton en Gardenlux. (bekend van alle tuinprogramma`s op TV) We leveren uitsluitend vakwerk, waar u jaren rust en plezier van zult hebben. Met voor en na aankoop onze volle service en garantie. Door het zien van de 150 voorbeeldtuinen kunt u zich rustig oriënteren om te bepalen welke bestrating helemaal naar uw smaak is. Ook in onze showroom ziet u een enorme keuze aan sierbestratingsmaterialen, schuttingen, tuinverlichting, kunstgras etc. 
 
We maken GRATIS een professioneel ontwerp en vrijblijvende offerte voor u. Helemaal in lijn met uw wensen en gebruik van uw tuin en welk bedrag u wilt besteden. Voor het maken van een ontwerptekening en bestratingsplan hebben we wel uw tuinmaten nodig! We kunnen ook bij u thuis komen voor het maken van een tuinontwerp. We tonen u dan foto`s van tuinen en materialen. 
 
Wilt u alleen herbestrating? 
 
Ook dan staan wij uiteraard voor u klaar. Ook als u problemen in uw tuin heeft, bijvoorbeeld met de waterafvoer, verzakkingen etc. lossen wij ze vakkundig voor u op. En zelfs voor een zwaar verwaarloosde tuin deinzen wij niet terug. Verder plaatsen wij verschillende schuttingen, muurtjes voor verhoogde borders en leggen tuinverlichting aan etc. 
 
Wilt u het zware vakwerk liever zelf doen? 
 
We hebben een groot assortiment aan sierbestratingsmateriaal klaarstaan voor u. Maar kunnen ook op bestelling leveren. Ook zijn we uniek in de enorme keuze aan tweedehands bestratingsmaterialen. Voor een hele tuin of aanvulling. Zo u wilt kunnen we u met vakkennis adviseren en op weg helpen.Of mogen wij het doen, dan heeft u een lage prijs en toch vakwerk!

Specialiteit
  • Beplanting  
  • Bestrating  
  • Sierbestrating  
  • Tuinaanleg  
  • Verlichting


Diensten
  • Aanleg  
  • Ontwerp