Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
R A vd Lee Hoveniers in
Waddinxveen
[Terug naar plaats Waddinxveen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VR A vd Lee Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
R A vd Lee Hoveniers
Noordeinde 10
2742AG Waddinxveen

tel: 0182-615158

Extra informatie

R A vd Lee Hoveniers, uw hovenier, anno 1984   
 
Niet alleen een eigen haard, maar zeker ook een eigen tuin is goud waard! Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV uit Waddinxveen is er dan ook voor u. 
 
Tuinontwerp – Tuinaanleg - Tuinonderhoud 
 
Ronald van der Lee, oprichter en eigenaar van het hoveniersbedrijf, geeft al dertig jaar enthousiast leiding aan de verschillende teams, met de voor hem zo kenmerkende doelstelling: kwaliteit, creativiteit en vakmanschap! 
 
Of u nu een compleet nieuwe tuin aanleggen, een verouderde tuin op de schop wilt laten nemen of periodiek onderhoud wilt laten plegen ,van gazons tot bestrating, van schuttingen tot hagen, van veranda’s tot beschoeiing: geen klus te klein en geen tuin te groot. 
 
Een stadstuin of juist klassiek, landelijk of kindvriendelijk, strak of juist speels: wij woelen net zolang in de aarde tot wij de sfeer hebben gerealiseerd die u voor ogen heeft.  
 
Nog geen concreet beeld van wat u met uw tuin wilt? Uw wens staat centraal, wordt met u doorgesproken en vertaald naar de uitvoering. Het begint met uw wensen. Al onze ontwerpen en offertes zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. 
 
Voor de particulier, het bedrijf, de school, de gemeente, de woningbouw(vereniging), uw projectmatige vastgoed: uw groen is ons werk.  
 
 
Hoe gaan wij te werk? 
 
We komen langs om uw tuin te bekijken en om te zien wat de mogelijkheden zijn. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek noteren we uw wensen. Vervolgens maken wij geheel vrijblijvend en kosteloos een ontwerp. Hierbij hoort een vrijblijvende en gedetailleerde offerte, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wel zo duidelijk! 
Maak een afspraak  
 
 
Winterkorting 
 
Het is wintertijd! Profiteer van november tot en met februari van winterkorting op onze arbeidslonen. Daarnaast is er voor de particulier nog steeds de btw-voordeelregeling. Woont u in een huis van minimaal twee jaar oud? Dan berekenen wij slechts 6% btw op het arbeidsloon. Deze regeling is geldig zolang de overheid niet anders beslist.

Specialiteit

✓ Beplanting   ✓ Beregening  
✓ Beschoeiing  
✓ Bestrating  
✓ Boomverzorging  
✓ Deskundig advies  
✓ Natuursteen  
✓ Onderhoud  
✓ Ontwerp  
✓ Ornamenten  
✓ Renovatie  
✓ Schuttingen, pergola's en tuinhuizen  
✓ Sierbestrating  
✓ Snoeien  
✓ Tuinaanleg  
✓ Tuinartikelen / accessoires  
✓ Verlichting  
✓ Vijvers  
✓ Vlonders  
✓ Vormsnoeien

Diensten

✓ Tuinontwerp  ✓ Tuinaanleg 
✓ Tuinonderhoud 
✓ Beschoeiing 
✓ Bomen rooien 
✓ Verlichtingsplannen 
✓ Natuurlijke (zwem)vijvers