Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf Jovara in
Vijfhuizen
[Terug naar plaats Vijfhuizen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Jovara
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Jovara
Spaarnwouderweg 1149/GN
2141BN Vijfhuizen

tel: 06-18717499

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Jovara is een allround bedrijf op het gebied van sloopwerk, bestrating en grondwerk. Onze specialisatie ligt bij sierbestrating, maar ook voor tuinaanleg en steigerhouten meubelen bent u bij ons aan het juiste adres.   
Kleine of grote klus? Met ons ruime netwerk van vaklieden kunnen wij grote projecten aannemen, maar ook voor een kleine klus komen we graag naar u toe. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door professionals die graag goed werk leveren. 
 
Wij werken voor particulieren en bedrijven in en rondom de steden Utrecht en Haarlem. 
 
Bij Hoveniersbedrijf Jovara staat service voorop, want wij zien graag tevreden klanten. We bespreken met u uw wensen en ideeën, en als u iets bijzonders wilt, geen probleem. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het voor u. Of het nu gaat om een tuin bestraten, schutting plaatsen of het aanleggen van vlonders want niks is ons te dol! 
 
Voor een optimaal resultaat werken we als allround hovenier alleen met de beste materialen en we laten de werkplek altijd netjes achter. Het project of de klus is voor ons pas echt afgerond als het werk volledig naar wens is uitgevoerd. Bovendien zijn op al onze diensten voordelige tarieven van toepassing. 
 
Op deze website vertellen wij u meer over onze werkzaamheden die wij uitvoeren in Hoofddorp, Badhoevedorp, Haarlem, Beverwijk, Amsterdam en Heemstede en omstreken. Hebt u nog vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! 
 
Werkzaamheden 
 
Bestrating  
 
Hoveniersbedrijf Jovara uit Vijfhuizen is gespecialiseerd in sierbestrating. Welke sierstenen of patronen u ook in gedachten hebt, wij maken van uw bestrating een prachtig plaatje. 
 
Een speelse tuin bestraten, een leuke stoep of een mooie oprit bij uw woonhuis? Een functioneel parkeerterrein bij uw bedrijfspand? U vraagt, wij leggen! 
 
Ook voor grootschalige bestrating en machinaal straatwerk kunt u bij Jovara terecht. Kiest u voor bestrating ‘onder de hamer’, dan kiest u voor ouderwets vakwerk. Zo’n traditioneel gelegde bestrating oogt niet alleen mooier dan machinaal straatwerk, maar gaat ook veel langer mee. 
 
Werkzaamheden bestrating Jovara 
 
Sloopwerk 
 
Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat na het sloopwerk geen puinhoop achterlaat? Laat dan Jovara uw sloopwerk doen. Wij slopen alles op een nette manier en we kunnen bij het slopen van een gebouw ook het uitgraven van de fundering verzorgen. Al het puin en ander afval wordt door ons afgevoerd. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen wij sloopwerk voor u verrichten en/of containers voor het sloopafval plaatsen. 
 
Werkzaamheden sloopwerk Jovara 
 
Grondwerk 
 
Bij Jovara kunt u voor de meest uiteenlopende grondwerken terecht. Wij geven hieronder wat voorbeelden. Staat uw klus er niet bij? Neem dan gerust contact met ons, want er kan nog veel meer! 
 
Een greep uit ons grondwerk: 
 
◾Uitgraven van vijvers 
◾Uitgraven van de tuin 
◾Egaliseren van de tuin en/of oprit 
◾Graven van bouwputten 
◾Rioleringswerkzaamheden 
◾Graven van sleuven 
◾Graven van watergangen 
 
Werkzaamheden grondwerk Jovara 
 
Vlonders en beschoeiingen 
 
Vlonders en beschoeiingen kunnen de uitstraling van uw tuin een ‘boost’ geven: ineens is uw tuin niet zomaar een tuin, maar iets bijzonders. Denk bijvoorbeeld aan een vlonder als terras of steiger. Beschoeiingen beschermen uw oever tegen het afbrokkelen van aarde en kunnen ook gewoon mooi zijn. Jovara plaatst beschoeiingen vanaf het land en vanaf het water. Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en u te adviseren over praktische en mooie oplossingen binnen uw budget. 
 
Werkzaamheden vlonders en beschoeiingen Jovara 
 
Tuinaanleg 
 
Jovara denkt als vakkundige hovenier graag met u mee over ontwerp en aanleg van de tuin bij uw woonhuis of bedrijfspand. Wij verzorgen niet alleen de complete tuinaanleg (grondwerk en beplanting), maar we kunnen ook schuren, tuinhuisjes, veranda’s, overkappingen en een schutting plaatsen. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin. 
 
Vooraf maken wij een tuinplan, waarop u de beplanting, inrichting, bestrating en verlichting kunt zien. We bespreken het plan met u, passen het desgewenst aan en gaan na goedkeuring aan de slag! Zo hebben al vele tuinen onder onze handen een verrassende metamorfose ondergaan en vele zullen volgen! Jovara verwelkomt u graag als nieuwe klant.

Specialiteit
  • Beplanting  
  • Bestrating  
  • Sierbestrating  
  • Tuinaanleg  
  • Vlonders