Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Van Rooyen Hoveniersbedrijven in
Utrecht
[Terug naar plaats Utrecht]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VVan Rooyen Hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Van Rooyen Hoveniersbedrijven
Heringastraat 17
3551XK Utrecht

tel: 06-53523623

Extra informatie

Ervaren hoveniersbedrijf Utrecht    
hoveniersbedrijf-utrecht 
 
Van Rooyen Hoveniersbedrijven Hoveniers is een hoveniersbedrijf uit Utrecht. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden voor de aanleg of vakkundig onderhoud van uw tuin te bespreken. Wij onderhouden ook tuinen voor bedrijven en instellingen. 
 
Uw tuin leeft en is constant in beweging; planten groeien, seizoenen veranderen. Daarom is is het belangrijk uw tuin goed te onderhouden.  
Daar heeft u waarschijnlijk niet altijd tijd voor. Gun uzelf daarom het gemak van een hovenier. Van Rooyen Hoveniers, één van de hoveniersbedrijven Utrecht e.o., helpt u bij het onderhoud en aanleg van uw tuin. Zowel de particuliere als de zakelijke klant. 
 
Vakkundige tuinman 
 
vakkundige-tuinman 
 
Van Rooyen Hoveniers, één van de meest ervaren hoveniersbedrijven Utrecht e.o., wordt gerund door Dennis van Rooyen: "Ik heb al 12 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. Mijn ervaring heb ik door de jaren heen opgedaan bij verschillende hoveniersbedrijven Utrecht e.o. Mijn kennis breng ik graag bij u in de praktijk."  
 
Voor een vakkundige tuinman bent u daarom bij Van Rooyen Hoveniersbedrijf Utrecht aan het juiste adres. Werkgebied: Utrecht en omgeving, Blaricum en omgeving, het Gooi, Amersfoort en Utrechtse Heuvelrug, maar ook als u ergens anders woont. 
 
Wij informeren u graag over de mogelijkheden van tuinonderhoud door Van Rooyen Hoveniers in Utrecht: 
 
- Onderhoud tuinen 
- Onderhoud bedrijfstuinen 
- Snoeien tuinen 
- Gras maaien