Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
UW Groen Hoveniers in
Utrecht
[Terug naar plaats Utrecht]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy

Nieuwe Houtenseweg 25
3524SE Utrecht

tel: 030-2808600

Extra informatie

Diensten UW Groen Hoveniers   
UW Groen Hoveniers levert diensten op het gebied van tuinaanleg en -onderhoud, wijk- en natuuronderhoud en buitenbeplanting. We werken voor bedrijven en instellingen, overheden en particulieren.  
 
Wij bieden u het gehele scala van (grootschalige) aanleg, beheer en onderhoud tot en met verfijnd hovenierswerk. In samenspraak met u, aan de hand van uw wensen, stellen we het programma van activiteiten op, zodat uw groene werk-, leef- en woonomgeving er het hele jaar door prachtig uitziet.  
 
•Onderhoud van wijken en parken 
•Verwijderen van zwerfvuil 
•Aanleg en onderhoud van tuinen en buitenbeplanting 
•Aanleg en onderhoud van plantsoenen, buitenmeubilair, speelplaatsen en straatwerk 
•Onderhoud van natuurgebieden. 
 
 
Kwaliteit 
 
UW Groen Hoveniers is in bezit van het Veiligheidscertificaat voor Aannemers (VCA**). Daarmee voldoet UW Groen Hoveniers aan de strengste kwaliteitsnormen op het gebied van veilig werken. Meer over 'Kwaliteit'