Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Juffertje in het Groen Tuinverzorging in
Utrecht
[Terug naar plaats Utrecht]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VJuffertje in het Groen Tuinverzorging
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Juffertje in het Groen Tuinverzorging
Jan van Arkelstraat 12
3523VG Utrecht

tel: 06-47094148

Extra informatie

Tuinonderhoud en beplanting   
Welkom bij Juffertje in het groen tuinverzorging in 2014!  
 
Wij doen voor u wat de hovenier (soms) laat liggen. Voor een mooi beplante, goed gesnoeide en opgeruimde tuin. 
 
 
Zomer 
 
Zon... Vakantie? Heerlijk! U gaat nog lekkerder weg als uw tuin aan kant is. Of als u lang weg bent, is een tuinbeurt na terugkomst vaak wenselijk. Maak daarom nu alvast een afspraak bij Juffertje in het groen, o.a. voor de zomersnoei in augustus of september. Houdt u voor een afspraak rekening met een wachttijd van ongeveer twee weken. 
 
Beplantingsplan 
 
Heeft u een nieuwe tuin of wilt u wat veranderen of iets anders planten in uw tuin? Juffertje in het groen kan met u samen een nieuw beplantingsplan maken. Ook kopen we graag de nieuwe planten voor u in, met benodigdheden zoals compost en mest. En we kunnen de borders, plantenbakken en/of bloempotten voor u beplanten. Dit kan ook in de zomer, zolang er maar goed water gegeven wordt. Ook kunt u alvast plannen maken voor nieuwe aanplant in het najaar. 
 
winterbescherming planten in bak  
 
U kunt per mail een afspraak maken voor tuinwerk of voor meer informatie. Een foto van de situatie vinden we heel informatief. 
 
Graag tot ziens in uw tuin!