Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hovenier Copijn in
Utrecht
[Terug naar plaats Utrecht]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier Copijn
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier Copijn
Gageldijk 4 F
3566 ME Utrecht

tel: (0)30 2644333

Extra informatie

Hovenier Copijn bestaat uit vier werkmaatschappijen:   
•Copijn Tuin- en Landschapsarchitecten 
•Copijn Advies 
•Copijn Boomspecialisten 
•Copijn Groenaanleg en beheer 
 
Deze werkmaatschappijen opereren onafhankelijk van elkaar en hebben hun eigen positie in de markt. Door samenwerking kunnen we een meerwaarde voor de klant én in de projecten genereren. Onze gezamenlijke visie zorgt voor een goede aansluiting van de verschillende fasen van een project. Onze creativiteit en werkwijze komen voort uit een lange traditie van vakmanschap, kennis en innovatie. Een inspirerende samenwerking met de opdrachtgever vormt de basis. 
 
Naast het inzetten van specifieke kennis en kunde van één van de werkmaatschappijen is het mogelijk te kiezen voor een integrale projectaanpak, van ontwerp tot en met de uitvoering en beheer.