Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hovenier Bart Gijtenbeek in
Utrecht
[Terug naar plaats Utrecht]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier Bart Gijtenbeek
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier Bart Gijtenbeek
Beukstraat 43
3581 XE Utrecht

tel: 06-12791923

Extra informatie

Hovenier Bart Gijtenbeek is het bedrijf van tuinontwerper Bart Gijtenbeek, werkzaam vanuit de provincie Utrecht. Door tuinarchitectuur, plantenkennis en praktijkervaring te combineren, zijn afwisselende en verrassende projecten kenmerkend voor dit hoveniersbedrijf. De belangrijkste drijfveer is de liefde voor het vak.   
Hovenier Bart Gijtenbeek laat zich dan ook het best omschrijven als persoonlijk, creatief en verantwoordelijk. Deze punten komen terug in de twee kerntaken van het bedrijf: 
 
♦ ontwerp 
♦ aanleg 
 
De ontwerpen kenmerken zich door losse vormen, ingevuld met natuurlijke materialen en bloemrijke, onderhoudsvriendelijke beplanting. 
 
Onze tuin is de plek om ons terug te trekken. Weg van alle drukte en stress. Het is een plek voor rust en alleen, maar ook voor ontspanning en samen. 
 
Ontwerp 
 
Heeft u een kleine stadstuin of een grote bostuin? Elke tuin krijgt het ontwerp dat daarbij past. Een grondige inventarisatie van de tuin vertelt ons onder andere de ligging, bodemsoort en omgeving. Op basis van deze informatie stelt Gijtenbeek tuinen een schetsontwerp op. In een vervolgafspraak bespreken we samen de concrete ideeën om tot een definitief ontwerp te komen. U kunt terecht voor een compleet ontwerp van de gehele tuin, maar ook voor een gedeelte van de tuin. Verder heeft u de keus of u wel of geen beplantingsplan bij uw ontwerp wilt. 
 
Aanleg 
 
Wilt u uw tuin opnieuw aangelegd hebben of wilt u uw huidige tuin versterken met nieuwe elementen? Wij denken graag met u mee om tot een optimaal eindresultaat te komen; een tuin waarin u zich thuis voelt. 
 
Onderhoud 
 
Een tuin, nieuw of reeds bestaand, heeft sturing nodig om te geworden zoals het ooit bedoeld is. Onderhoud is hierbij van essentieel belang. Gijtenbeek tuinen geeft u graag advies over welke aanpak voor uw tuin het beste is. U kunt hierbij denken aan het snoeien van de beplanting, maar ook voor een bemestingsadvies kunt u bij ons terecht.