Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf in
Ursem
Selecteer een hoveniersbedrijf in Ursem
[Terug naar provincie Noord-Holland]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacyOverzicht hoveniersbedrijven in Ursem

Hovenier L'Arbre de Vie
Zuidgouw 17
1645PA Ursem

Extra informatie:
L'arbre de vie is een professioneel middelgroot bedrijf dat meer dan vijftien jaar ervaring heeft in hoveniers en bestratingwerk. Wij kunnen in overleg met u, uw volledige tuinaanleg verzorgen. Service en het bewerkstelligen van korte wachttijden zijn onder meer de sleutelwoorden die bij ons hoog in het vaandel staan. Wij zijn o.a. .......
Groenservice Sjoerd Bakker
Walingsdijk 11
1645 RK Ursem

Extra informatie:
“Uw partner in het groen” voor particulieren en bedrijven. Onze kracht ligt in deskundigheid, creativiteit, vaardigheid met daarbij ook een goede communicatie met de opdrachtgever. Wij hebben een passie voor werken in en met groen en staan dan ook 100% achter ons eigen product en geven u de beste kwaliteit. Groenservice .......

hoveniersbedrijven in buurt van Ursem

Floridus Tuinontwerp en Adviescentrum
Het Woud 10
1688JE Nibbixwoud

Extra informatie:
Wij werken niet alleen in particuliere tuinen, maar ook voor bedrijven waar het buiten terrein onderhouden moet worden. Ook werken wij als onderaannemer bij de uitvoering van groenonderdelen op de meest uiteenlopende projecten. Kijk op onze site voor meer informatie, of maak een afspraak!
Van Veen Tuinontwerpen
Eikstraat 9
1623LP Hoorn

Extra informatie:
Van Veen Tuinontwerpen is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen, dakterrassen, balkons en interieur beplanting voor particulieren, bedrijven en instanties. Van Veen Tuinontwerpen onderscheidt zich door een persoonlijke werkwijze met duidelijke afspraken, goede planning en uitstekende nazorg.
Alex de Jonge Hovenier
Hugo de Grootsingel 35
1611ZP Bovenkarspel

Extra informatie:
Wij zijn een klein vakkundig hoveniersbedrijf dat alle werkzaamheden zelf uitvoerd . Ons bedrijf bestaat reeds 15 jaar en voornamelijk werkzaam in westfriesland / kop van Noordholland. Alle werkzaamheden kunnen door ons worden verzorgd zoals tuinontwerp , bestrating , beplanting , schutting vijver , vlonder , pergola , grondwerk noem maar .......
Jos Vriend Tuinarchitectuur
De Gouw 105
1616DC Hoogkarspel

Extra informatie:
Jos Vriend Tuinen verzorgt al meer dan 25 jaar ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie voor particulieren,bedrijven en overheids instellingen. Het bedrijf weet uw wensen zorgvuldig te vertalen in een eigenzinnig en exclusief resultaat, ongeacht de stijl. Formeel, strak en gestileerd of juist informeel en grillig. Maar altijd zodanig dat uw tuin rust uitstraalt.


Plaatsen in omgeving van Ursem

Alkmaar (13 hoveniersbedrijven)
Bergen (6 hoveniersbedrijven)
Egmond aan Zee (2 hoveniersbedrijven)
Egmond-Binnen (2 hoveniersbedrijven)
Heerhugowaard (9 hoveniersbedrijven)
Heiloo (3 hoveniersbedrijven)
Limmen (3 hoveniersbedrijven)
Oudorp (1 hoveniersbedrijf)Bent u een hovenier uit Ursem of elders en wilt u hoveniers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Ursem staan momenteel 2 hoveniersbedrijven vermeld.