Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Keijsper Hovenier in
Uitgeest
[Terug naar plaats Uitgeest]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VKeijsper Hovenier
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Keijsper Hovenier
Meldijk 25
1911BA Uitgeest

tel: 0251-312225

Extra informatie

Welkom bij Keijsper tuin & landschap te Uitgeest   
Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van sfeervolle tuinen met karakter is onze passie. Of het nu om een grote of een kleine tuin gaat, ons doel is altijd een persoonlijke tuin met veel sfeer te realiseren waarin je tot jezelf kunt komen. 
 
De tuin is een verlengstuk van uw huis of bedrijf en de omgeving. Een plek om op mooie zomerse dagen te vertoeven met familie of vrienden, maar ook om in de winter van te genieten. De tuin is een plek om je thuis te voelen in de natuur met al haar geuren en kleuren. Een heerlijke plek die alleen kan ontstaan door tijd, aandacht en het oog voor detail. 
 
Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring en werken uitsluitend met vakspecialisten die werken vanuit hun passie voor tuinen en de natuur. Hierdoor wordt elk tuinontwerp met respect voor de natuur, gevoel voor de omgeving en veel aandacht en liefde gerealiseerd. Of u nu een tuin wilt om in te leven, te feesten, te eten, te dromen, te werken of te spelen. Samen met u komen we tot de kern van uw tuin en uw wensen. 
 
Kijk eens rustig rond op onze website om ideeën op te doen, want over tuinen kunnen wij eindeloos blijven praten, maar foto's zeggen nog altijd zoveel meer dan woorden. En spreekt onze passie voor tuinen u aan, dan komen wij graag nader kennis maken om u een passend voorstel te doen, zodat ook u binnenkort kunt gaan genieten van een onbezorgd buitenleven.

Specialiteit

Beplanting,   Bestrating,  
Snoeien

Diensten

Onderhoud,   Ontwerp