Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Rick Blokdijk Hoveniersbedrijf in
Tuitjenhorn
[Terug naar plaats Tuitjenhorn]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VRick Blokdijk Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Rick Blokdijk Hoveniersbedrijf
Sportlaan 7
1747GR Tuitjenhorn

tel: 06-51348784

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Rick Blokdijk   
Al meer dan 20 jaar ervaring in tuinaanleg, -onderhoud en aanleg van (sier-)bestrating. 
Ons bedrijf bestaat uit een klein team van 2 a 3 personen. Persoonlijke benadering is dan ook een van de sterke punten van ons hoveniersbedrijf.Wij zijn werkzaam in de regio Noord-Holland-Noord bij particulieren, bedrijven en instellingen. Met onze ruime ervaring en vakkundig opgeleid personeel, staan we garant voor het leveren van goed en deskundig werk. 
 
Voor iedereen is een tuin iets persoonlijks. Voor de een is dat een gazon met beplanting, voor de ander sierbestrating en een vijver. Bij ons is alles mogelijk. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen/eisen kenbaar maken, zodat Rick dit kan uitwerken tot een goed tuinplan. 
 
Tuinaanleg 
 
Voor iedereen is een tuin iets persoonlijks. Vandaar de persoonlijke werkwijze van ons hoveniersbedrijf. Nadat u kontakt heeft gezocht, maken wij een afspraak, waarin Rick in een vrijblijvend gesprek uw wensen/eisen in kaart brengt. Aan de hand daarvan wordt er een schetsontwerp gemaakt. Na goedkeuring van het schetsontwerp volgt de prijsopgave. Ook is het mogelijk om zelf een schetsontwerp aan te leveren, waar wij dan een prijsopgave voor maken. Dit alles is nog steeds vrijblijvend. 
 
 
Tuinontwerp 
 
Ook het laten maken van een gedetailleerd tuinontwerp behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor werken bij samen met een tuinarchitect. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden. 
 
 
Aan de slag 
 
Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte kunnen we aan de slag. Doordat we met een klein team werken zijn we flexibel als het gaat om eventuele aanpassingen in het werk. Als het werk gereed is, wordt de tuin afgeschouwd en kan alles afgehandeld worden.