Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Ken Kemerink Hoveniersbedrijf in
Teteringen
[Terug naar plaats Teteringen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VKen Kemerink Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Ken Kemerink Hoveniersbedrijf
Bollaard 8
4847AZ Teteringen

tel: 076-5812373

Extra informatie

Geschiedenis   
Het hoveniersbedrijf Boon Kemerink komt voort uit het hoveniersbedrijf Boon, waarin we reeds 40 jaar ervaring hebben in de aanleg en onderhoud van tuinen en waarmee op een flexibele wijze aansluiten bij de wensen van onze klanten. 
 
Sinds januari 2009 is een VOF opgericht waarin Jan Boon samen met Ken Kemerink als voormalig personeelslid de jarenlange samenwerking duurzaam voortzet onder de naam ''Hoveniersbedrijf Boon-Kemerink''. 
 
De klanten die al jarenlang gebruik maken van de vakkundige diensten, zijn hiermee verzekerd van een professionele en persoonlijke dienstverlening, waarin betrokkenheid en een open bedrijfscultuur centraal staan. 
 
Of het nu gaat om een particuliere tuin of de verzorging van een geheel bedrijfsterrein. Hoveniersbedrijf Boon-Kemerink heeft zich in de regio reeds bewezen als een volwaardig partner.