Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
A tot Z Tuinen Hoveniers in
Ter Aar
[Terug naar plaats Ter Aar]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VA tot Z Tuinen Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
A tot Z Tuinen Hoveniers
Oude Kerkpad 11
2461EW Ter Aar

tel: 0172-605777

Extra informatie

Tuinieren met passie   
Mijn naam is Anne de Zwaan, oprichter van A tot Z Tuinen te Ter Aar. In 2001 heb ik van tuinieren, mijn hobby en passie, mijn werk gemaakt. 
 
Mijn streven is samen met de klant, tot een tuinontwerp te komen, die aan alle wensen van de klant voldoet. Daarbij is het voor mij de uitdaging om, rekening houdend met de klantwens, ook mijn creatieve kant te laten zien. Zodat er altijd ruimte is voor een verrassend element in het ontwerp. Pas als de tuin is opgeleverd en de klant tevreden is met het resultaat, dan ben ik dat ook. 
 
Voor een eerste gesprek neem ik de tijd. Het is belangrijk dat er een zo duidelijk mogelijk wensbeeld bestaat van de nieuwe tuin. Dit gesprek is vrijblijvend en dit geldt ook voor de offerte. De beruchte meter gaat pas tellen, als de eerste schep in de grond wordt gezet.  
 
Tuin ontwerp & advies 
 
Het ontwerp en advies gebeurt bij ons volgens de volgorde, waar u (en wij natuurlijk ook) zich het prettigst bij voelen. 
 
De eerste stap is een vrijblijvend bezoek op locatie bij de klant. Tijdens het gesprek met de klant worden de wensen, ideeën en mogelijkheden doorgenomen en alle andere dingen, die met de tuin te maken hebben. Naar aanleiding van het eerste gesprek, wordt een vrijblijvende tweede afspraak gemaakt, die met een tuintekening en een offerte ondersteund wordt. Nu worden de punten meer in het detail besproken en eventuele aanpassingen gemaakt. 
 
Als de klant met de offerte en het ontwerp akkoord gaat, wordt een datum afgesproken, wanneer de tuin daadwerkelijk aangelegd wordt. 
 
 
Tuinonderhoud 
 
Voor het onderhoud staan wij het gehele jaar voor u klaar: Van klein onderhoud tot groter achterstallig onderhoud of vernieuwende tuinrenovaties. Voor het snoeien en- of kappen van bomen, het verzorgen van uw beplanting tot het schilderen van uw blokhut. Of het nu snoeien of schoffelen betreft, wij nemen u dit werk graag uit handen. 
 
Tuinbestrating 
 
Of het nu een nieuwe bestrating of een herbestrating betreft, de bestrating vormt een belangrijk aspect in de tuin Voor de hovenier is dit een belangrijk onderdeel om zo tot een goed geheel in de tuin te komen. Wat u voorkeur ook is, natuursteen in zandcement, een vernieuwd terras of het vergroten van uw parkeerplaats, wij adviseren u graag voor het juiste straatwerk. 
 
 
Tuin beplanting 
 
Bij de aanleg van een tuin, is de beplanting natuurlijk de eyecatcher. De keuze van het ‘groen’, is wat de tuin echt afmaakt. Van grote bomen tot vaste planten, het is een aanwinst voor de tuin. Wij adviseren u graag, wat het beste in uw tuin past, zonder uw voorkeur en wensen uit het oog te verliezen. 
 
 
Damwand en beschoeiingen 
 
Om te voorkomen dat oevers aan de waterkant instorten, wordt er voor een beschoeiing langs de oeverkant gekozen. Een damwand is een verticale oeverversteviging, die vaak bij zware belasting langs sloten en vijvers aangebracht wordt. Vraag ons gerust voor een passend advies.  
 
 
Vlonders 
 
Een vlonder is zowel voor een grote als een kleine tuin geschikt en geeft de tuin een warme uitstraling. Van gewolmaniseerd hout of hard hout, wij maken het voor u. Nieuw in het programma zijn de vlonders van kunststof. Makkelijk in onderhoud, maar zeker niet veel duurder dan hout. Vraag er naar, het is de moeite waard. 
 
 
Blokhutten 
 
Voor meer opslagruimte, een extra rustplek in de tuin, als hobby werkplek, of als sauna, aan u de keuze. Een prieel voor de sfeer of een blokhut met veranda, wij realiseren graag uw wensen. 
 
 
Schuttingen & IJzerhekwerk 
 
Bent u het zat altijd weer die haag te snoeien? Natuurlijk kunnen wij dat voor u doen, maar een schutting kan ook en u krijgt er ook meer ruimte voor terug. Zowel hard hout als gewolmaniseerd hout is een goede oplossing, mits de palen maar van hard hout zijn, (dit verlengt de levensduur aanzienlijk). 
 
Ook voor de betere kwaliteit ijzerhekwerk, bent u bij ons aan het juiste adres, op maat gemaakt en vakkundig geplaatst. 
 
 
Vijvers 
 
Het ultieme genieten van menig tuinliefhebber is natuurlijk water in de tuin. Niet alleen vijvers met vissen of vijvers met waterlelies maar ook waterlopen en waterornamenten, zijn zeker de moeite waard, om over na te denken. Zoals u ziet, wij doen de tuin voor u van A tot Z. 
 
Ook voor tuinverlichting, sproeisystemen, muurtjes metselen, veranda’s, overkappingen en pergola’s kunt u bij ons terecht.

Specialiteit
 • Beregening  
 • Bestrating  
 • Boomverzorging  
 • Hekwerken  
 • Koikarpers  
 • Onderhoud  
 • Ontwerp  
 • Schuttingen, pergola's en tuinhuizen  
 • Sierbestrating  
 • Snoeien 
 • Tuinaanleg  
 • Vlonders


Diensten
 • Aanleg  
 • Onderhoud  
 • Ontwerp  
 • Renovatie