Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Holterman Hovenier in
Staphorst
[Terug naar plaats Staphorst]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHolterman Hovenier
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Holterman Hovenier
Leidijk 6/A
7951LN Staphorst

tel: 0522 292428

Extra informatie

Hovenierswerk    
Een mooie tuin, ingericht naar uw wensen en smaak zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw eigen omgeving. Het aanleggen en ontwerpen van een tuin is echter niet zo makkelijk. Er moet rekening gehouden worden met diverse zaken zoals: wat voor planten zijn bruikbaar voor mijn wensen, wat is het budget, wat is het beste materiaal en hoeveel tijd heb ik nodig voor het onderhoud.  
 
Advies  
 
Hoveniersbedrijf Holterman helpt u graag op weg. Wij geven vrijblijvend advies over de beste keuzes aan de hand van uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een onderhoudsarme tuin, een wilde groene tuin met terugkerende planten of een modern design met veel sierbestrating.  
 
Ontwerp  
 
Aan de hand van uw wensen en uw budget maken wij een ontwerp voor uw tuin. In het ontwerp maken we uw ideeën zichtbaar. Wij kunnen alle wensen meenemen in het ontwerp en in overleg met u maken wij een plan binnen uw budget en naar uw wensen.  
 
Aanleg  
 
Na goedkeuring van het ontwerp zorgen wij ervaar dat uw tuin vakkundig wordt aangelegd. Naast de aanleg van uw tuin kunt u bij ons tevens terecht voor:  
 
•Tuinhuisjes, Zowel in hout als in kunststof, in alle gewenste maten  
•Schuttingen  
•Beschoeiingen  
 
Hoveniersbedrijf Holterman is lid van Tuinkeur, het kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers, bij ons bent u verzekerd van vakwerk.  
 
 
Onderhoud en onderhoudscontracten  
 
Een tuin moet altijd onderhouden worden, de ene tuin meer als de andere. Afhankelijk van de gekozen tuin en het gewenste onderhoud spreken we met u af wanneer wij langs moeten komen voor het onderhoud.

Diensten

◾Tuinontwerp  ◾Tuinaanleg 
◾Tuinonderhoud 
◾(Sier) Bestrating 
◾Beschoeiingen 
◾Tuinhuisjes 
◾Schuttingen