Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniers Marc Notermans in
Sittard
[Terug naar plaats Sittard]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniers Marc Notermans
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniers Marc Notermans
Eisenhowerstraat 439
6135BB Sittard

tel: 06-55331084

Extra informatie

Hoveniers Marc Notermans, Sittard   
Ik, Marc Notermans, ben op 1 april 2011 begonnen als zelfstandig Hoveniersbedrijf.  
 
Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest bij 2 verschillende hoveniersbedrijven heb ik toch de knoop doorgehakt om zelf de stap te wagen en mijn kennis en ervaring te beproeven als zelfstandige. 
 
Ik ben werkzaam als ZZP'er en ik verricht mijn werkzaamheden alleen of in samenwerking met een van mijn ex collega's, die net als ik ook zelfstandig hovenier zijn en eveneens ook 12 jaar en meer ervaring hebben in deze branche. 
 
Mijn (onze) werkzaamheden zijn complete tuinaanleg, onderhoud van tuinen en bedrijfsterreinen tot snoeien van dergelijke objecten. 
 
Ook verrichten wij graafwerkzaamheden, rooien van bomen, lei constructie's en verder alles wat er maar te bedenken is op het gebied van tuin aanleg en onderhoud. 
 
Via mijn vorige werkgever zijn wij ook in staat om in samenwerking met hem u te voorzien van een compleet zwembad in uw tuin met alles erop, eraan en er omheen. 
 
U kunt gerust contact met mij opnemen voor vragen, vrijblijvende afspraken en/of offerte's.