Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf Hortus Artifex in
Sassenheim
[Terug naar plaats Sassenheim]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Hortus Artifex
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Hortus Artifex
Trekschuit 4
2171MH Sassenheim

tel: 06-14141805

Extra informatie

Altijd een tuin die bij u past!   
Elke tuin is verschillend omdat iedereen andere wensen heeft. Wilt u vooral genieten van groen, hebben uw kinderen ruimte nodig om te spelen of wilt u van uw donkere schaduwtuin een fijne buitenplek maken? 
 
Bij een vrijblijvende kennismaking horen we graag van u wat uw wensen zijn, kijken wij naar de ligging en uw woninginrichting. Zo krijgt u de tuin waar u optimaal van kunt genieten! 
 
“Wij zijn Willem Leenen en David van Eik. In 2005 hebben we het hoveniersbedrijf Hoveniersbedrijf Hortus Artifex opgericht, omdat wij van tuinen graag echt iets moois maken, waar mensen gelukkig van worden..  
 
“Wij zijn Willem Leenen en David van Eik. In 2005 hebben we het hoveniersbedrijf Hoveniersbedrijf Hortus Artifex opgericht, omdat wij van tuinen graag echt iets moois maken, waar mensen gelukkig van worden. ” 
 
 
“Al jaren werken wij met plezier samen met het aanleggen en onderhouden van gedeeltes en complete tuinen. We realiseren gedeeltes en complete tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Wat zo leuk is aan dit hovenierswerk is dat je nooit twee dezelfde tuinen hebt. Elke tuin is anders en het is een uitdaging van elke plek weer iets moois te maken. Door de jaren heen hebben we een grote vaste klanten kring opgebouwd. Maar er is altijd ruimte voor nieuwe klanten die we graag willen helpen om meer van hun tuin kunnen genieten. “

Specialiteit

Beplanting,   Bestrating,  
Snoeien,  
Verlichting,  
Vijvers,  
Vlonders

Diensten

Aanleg,   Onderhoud,  
Renovatie