Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
vd Tang Hovenierswerk Gebroeders in
s-Gravenzande
[Terug naar plaats s-Gravenzande]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Vvd Tang Hovenierswerk Gebroeders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
vd Tang Hovenierswerk Gebroeders
Franklinstraat 2/T
2691HB s-Gravenzande

tel: 06-12857764

Extra informatie

Over Gebr v.d. Tang   
Op 01-04-1979 is André van der Tang een voeg, onderhoud & restauratie bedrijf begonnen. Alle drie de zoons zijn hierin mee gegaan en hebben hun eigen specialisatie aan het bedrijf toegevoegd. We werken in een vast team en u zult daarom ook niet iedere keer andere gezichten zien. Lees hier meer over ons. 
 
Renovatie  
 
Onze diensten 
 
U kunt bij ons terecht voor het voegen, onderhoud & restauratie van uw gevel, waterwering en adviezen. Wanneer u last heeft van water; zoals lekkage, vochtdoorslag binnen, optrekkend vocht of natte gevels kunnen wij in veel gevallen deze problemen oplossen of de juiste specialisten hiervoor adviseren. En natuurlijk hovenieren als tuinaanleg, sierbestrating of onderhoud hieraan. 
Over Ons  
 
Acties 
 
Wij hebben altijd aantrekkelijke acties die misschien wel betrekking hebben op u. Profiteer van onze straatkorting tot wel 10%.  
 
Wij bieden professioneel materiaal aan voor de doe-het-zelver.  
Vanaf 1 maart 2013 geldt de nieuwe 6% btw regeling voor het renoveren van u woning en het aanleggen van uw tuin!