Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
vd Dool Rotterdam Steenstore in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Vvd Dool Rotterdam Steenstore
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
vd Dool Rotterdam Steenstore
Kralingseweg 420
3066RD Rotterdam

tel: 010-2020117

Extra informatie

Steenstore© | Van den Dool | Rotterdam, de sierbestratingsspecialist voor Rotterdam en omstreken, heet u van harte welkom op z’n internetsite. We hopen dat u hier kunt vinden wat u zoekt, maar als u straks nog vragen heeft dan horen wij dat graag van u.   
We leveren tuinbestrating ((sier)beton, natuursteen, gebakken), projectbestrating, betonwaren, natuursteen, tuinhout en aanvullende producten zoals in-lite verlichting en waterornamenten. 
 
We doen dat aan particulieren, hoveniers en straatmakers, voornamelijk in het leveringsgebied Rotterdam en omstreken. Wij kunnen u, indien gewenst, ook helpen aan een adres voor het laten aanleggen van uw tuin. 
 
Om het voor u wat makkelijker te maken hebben we een compleet en up-to-date assortiment samengesteld uit de uitgebreide collecties van een aantal toonaangevende fabrikanten. We hebben de meest bijzondere producten, voor wat betreft het uiterlijk, de kwaliteit en de gunstige prijs samengebracht in een mooi ruim en diep assortiment. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij hebben al gevonden wat u zoekt! 
 
Het aanbod tuinbestrating wordt op een overzichtelijke manier getoond op een flink aantal presentatierekken. Daarbij kunnen wij u over al onze producten een duidelijk advies geven. Trouwens, op deze site vindt u van veel materialen een beschrijving (altijd makkelijk om nog eens terug te lezen) en een pagina met voorbeeldfoto’s. 
 
Als gespecialiseerde bestratingswinkel betrekken we de meeste producten rechtstreeks van de fabrikanten. Deze korte lijnen leveren voor iedereen voordeel op. Als ze bijvoorbeeld iets nieuws hebben, zijn we er altijd snel bij om te kijken of het iets voor u (dus voor ons) zou kunnen zijn. 
 
Het leveren volgens afspraak, onze eigen transportdienst en de service als van de winkel om de hoek maken het plaatje compleet. 
 
We bestaan sinds 1965 en sinds 1975 leveren we sierbestrating. In de afgelopen jaren gingen veel mensen u al voor, en we vragen u: mogen wij ook uw nieuwe terras, pad of oprit leveren? We nodigen u van harte uit bij ons op de zaak, we willen u graag al het moois eens laten zien en u er alles over vertellen.

Diensten
  • Advies  
  • Onderhoud  
  • Verhuur