Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Arcadie Tuinen Hoveniers in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VArcadie Tuinen Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Arcadie Tuinen Hoveniers
De Bazelstraat 52
3067EA Rotterdam

tel: 06-83185511

Extra informatie

Arcadie tuinen. Een karaktervol hoveniersbedrijf! Laten we eerlijk zijn tuinieren is een ‘vak’. Al die Latijnse namen en materialen. Hoe pak je dat aan? Het inrichten, aanleggen en onderhouden van uw tuin vereist kennis en ervaring. Een goed ontworpen tuin vormt een passend geheel met de woning en de omgeving. Arcadie tuinen denkt graag met u mee, een gedegen plan voeren we graag voor u uit.Laat u verrassen door uw eigen ideeën! En breng het met ons tot een goed resultaat.   
De stuwende kracht achter Arcadie tuinen is Ruud van Schaijk . Na jarenlange ervaring was de tijd rijp om een zelfstandige onderneming te starten. Inmiddels zijn er vele prachtige tuinen naar ieders tevredenheid aangelegd. 
 
Onze kwaliteit “De kwaliteit van de dienstverlening heeft onze absolute prioriteit. Gelukkig ervaren onze klanten dit ook als zodanig. Dat blijkt wel uit de mond op mond reclame die zij voor ons bedrijf maken en de vele positieve reacties.”Tijdens de aanleg van uw tuin overleggen wij regelmatig met u het verloop van de werkzaamheden. Als uw tuin klaar en afgeleverd is, komen wij na een aantal weken nog eens een kijkje nemen of nemen contact met u op om te horen of alles nog naar wens is en alle geleverde planten aanslaan. Ook dat is een stukje persoonlijke aandacht van Arcadie tuinen. 
 
Onze kwaliteit 
 
“De kwaliteit van de dienstverlening heeft onze absolute prioriteit. Gelukkig ervaren onze klanten dit ook als zodanig. Dat blijkt wel uit de mond-op-mond reclame die zij voor ons bedrijf maken en de vele positieve reacties.” 
 
Tijdens de aanleg van uw tuin overleggen wij regelmatig met u het verloop van de werkzaamheden. Als uw tuin klaar en afgeleverd is, komen wij na een aantal weken nog eens een kijkje nemen of nemen contact met u op om te horen of alles nog naar wens is en alle geleverde planten aanslaan. Ook dát is een stukje persoonlijke aandacht van Arcadie tuinen.

Diensten
 • Tuinontwerp 
 • Tuinaanleg 
 • Vlonders & Beschoeingen 
 • Onderhoud 
 • Beplanting 
 • Bestrating 
 • Daktuinen 
 • Vijvers 
 • Renovatie 
 • Bedrijven 
 • Beregening