Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
HB Tuinontwikkeling in
Rockanje
[Terug naar plaats Rockanje]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy

Meerkoet 3
3235ST Rockanje

tel: 06-14520884

Extra informatie

Welkom bij hoveniersbedrijf HB Tuinontwikkeling    
verwijderen onkruid 
 
HB Tuinontwikkeling is een hoveniersbedrijf met een persoonlijke aanpak. Dat betekent dat uw wensen voor een nieuwe tuin of voor tuinonderhoud bij ons centraal staan. 
 
Wij zijn gespecialiseerd in het geheel of gedeeltelijk ontwerpen en aanleggen van een tuin. Ook voor het maken van een beplantingsplan bent u bij ons aan het goede adres. 
 
Een cursusdag aan huis of in de tuin met betrekking tot tuinonderhoud of plantenkennis kunnen wij ook verzorgen. Op deze dag stellen wij dan samen een onderhoudsplan of tuintekening op. 
 
Als u planten of bomen niet kunt vinden, gaan wij graag op zoek en zetten ze dan met plezier in uw tuin. 
 
HB Tuinontwikkeling is er om samen uw tuin vorm te geven ! 
 
HB Tuinontwikkeling 
 
Henk Breen ontwerpt en realiseert tuinen naar de wensen van de klant maar met een eigen stijl. Deze stijl ziet men het beste terug in zijn keus tot beplanting  
 
Na zijn opleiding tot Civiel Ingenieur heeft hij eerst als civiel-technicus bij twee bedrijven gewerkt. Van zijn kennis over materialen en constructies maakt hij dankbaar gebruik, sinds hij besloot zijn hart te volgen door te kiezen voor het hoveniersvak. Ten behoeve van tuinen ontwerpen en begroten heeft hij de opleiding landschaps- en tuininrichting gevolgd. Praktijkervaring heeft hij in eerste instantie opgedaan bij een hoveniersbedrijf, een tuincentrum en jarenlange ervaring in eigen tuin. Begin 2007 is hij gestart met zijn eigen bedrijf HB Tuinontwikkeling. De eerste jaren in combinatie met de opleiding tot Vakbekwaam Hovenier. 
 
Een persoonlijke benadering en goed werk zijn belangrijk binnen het bedrijf. Wij doen dit door de tijd te nemen voor een gesprek met onze klanten. Hierdoor ontstaat er vaak leuk contact en kunnen de wensen en ideeën worden vertaald in passend onderhoud, een goed ontwerp of het juiste advies. 
 
HB Tuinontwikkeling houdt zich met name bezig met particuliere tuinen. Maar ook een aantal bedrijven doen beroep op ons. Ontwerpen, aanleggen en onderhouden zijn de twee meest voorkomende onderdelen van het bedrijf. Dus ook voor een geschikt ontwerp of beplantingsplan kunt u bij ons terecht. 
 
Op onze website krijgt u een indruk van onze werkzaamheden op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Indien u inspiratie op wilt doen voor uw eigen tuin vindt u een aantal voorbeelden bij ‘Impressies’. 
 
Diverse seizoen acties en onze waardebon vindt u op de site bij ‘Aanbiedingen’.

Specialiteit

Beplanting,   Snoeien,  
Tuinaanleg

Diensten

Aanleg,   Onderhoud,  
Ontwerp