Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Hoveniers Rietveld in
Rhoon
[Terug naar plaats Rhoon]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniers Rietveld
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniers Rietveld
Sweelincklaan 28
3161RR Rhoon

tel: 06-13104900

Extra informatie

Rietveld tuinaanleg & onderhoud   
Rietveld tuinaanleg & onderhoud is gestart begin 2012 door Martijn Rietveld. Martijn heeft al jaren ervaring met het aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowel bedrijven als particulieren. 
 
Of het nu gaat om het onderhouden van uw tuin, het opnieuw straten of het compleet opnieuw aanleggen ervan Rietveld tuinaanleg & onderhoud is voor u de juiste partner! Wij zijn u ook graag van dienst als het gaat om het winterklaar maken van uw tuin of het sneeuwvrijmaken van uw stoep of garagepad of bedrijventerrein. 
 
Houdt ook onze acties in de gaten! Zo nemen wij voor onze zakelijke klanten bijvoorbeeld ook het brandvertragend maken van kerstdecoraties gedurende de feestdagen uit handen. U ontvangt van ons een erkend 'certificaat van behandeling' welke u kunt overleggen aan de brandweer indien nodig. 
 
Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en welke scherpe tarieven wij hiervoor hanteren!