Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Peka Plant Boomkwekerij en Hoveniersbedrijf in
Overasselt
[Terug naar plaats Overasselt]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VPeka Plant Boomkwekerij en Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Peka Plant Boomkwekerij en Hoveniersbedrijf
Rotsestraat 8
6611AD Overasselt

tel: (0)6 54666089

Extra informatie

Peka Plant bestaat uit een kwekerij- en een hovenierstak.    
De kwekerijproducten worden zowel aan de professionele, als de particuliere afnemer geleverd. 
 
Op een prachtig gelegen stuk overslaggrond (2,5 ha), bij de winterdijk van de Maas aan de Rotsestraat in Overasselt, werd begin jaren negentig de kwekerij Peka Plant gestart. 
 
Al meer dan twintig jaar worden hier spillen, haagplanten, heesters en verschillende vorm- en sierbomen geteeld.  
 
Sinds een aantal jaren ligt de focus op de teelt van Hibiscus en elke zomer wordt nu bijna de helft van de kwekerij gesierd door rijk bloeiende Hibiscusstruiken in de verschillende kleuren blauw, rood, paars en wit. Lees meer over Hibiscus >> 
Op een ander deel van het terrein staat een loods met aangrenzende kas, een schuur en een containerveld. Zowel in de kas als op het containerveld kweken wij in de pot(container).  
PekaPlant kiest voor kleinschaligheid en vakmanschap, voor de menselijke maat, veelzijdigheid, korte lijnen en intensieve communicatie met de klant.  
 
Door de jaren heeft PekaPlant veel tuinen met succes en naar tevredenheid ontworpen en aangelegd. Tuinen waar we trots op zijn. 
Daarnaast heeft PekaPlant veel tuinen al langere tijd in vast onderhoud. 
Deze tuinen worden door structureel onderhoud ieder jaar mooier.  
 
 
Hovenier  
 
tuinontwerp en aanleg  
PekaPlant heeft ruime ervaring met tuinontwerpen en aanleg en staat u graag terzijde bij het ontwerpen en inrichten van een nieuwe tuin. 
Het ontwerp tot en met de uitvoering kunt u door ons laten verzorgen.  
De mogelijkheden zijn talrijk. De toepassing van materialen, het gebruik van planten, de sfeer die u wilt creëren en hoe dat aansluit bij de bouwstijl van de woning. 
 
Ook voor kleinschaliger ingrepen kunt u bij ons terecht. 
Te denken aan: aanpassing of verandering van een border, het verzorgen of vervangen van bomen, het bestraten van een oprit of de aanleg van een terras. Ook een mooi stukje timmerwerk buiten, verzorgen wij met plezier. Een schuur, schutting , pergola of zelfs boomhut, voor ons is dit vakwerk.PekaPlant heeft al veel tuinen mogen aanleggen. 
Tuinen met een geheel eigen karakter.  
 
tuinonderhoud  
 
Onderhoud wordt veelal geleverd binnen het kader van een onderhoudsovereenkomst. Deze wordt aangegaan voor een periode van minimaal een jaar en is verder per opdrachtgever helemaal toegesneden op zijn/haar situatie en wensen.  
Standaard bedraagt de frequentie van onderhoudsbeurten 5× per overeenkomstjaar, maar ook hiervan kan worden afgeweken. In de overeenkomst wordt in overleg vastgelegd welke werkzaamheden zullen worden uitgevoerd. Dit kan per klant verschillen, al naar gelang uw budget en uw wensen.  
 
Uw tuin wordt niet alleen bijgehouden, U zult zien dat deze door de jaren heen ook mooier wordt. Door een continue deskundige begeleiding van het werk aan alle aspecten van de buitenruimte, neemt hiervan de kwaliteit ook toe. We zijn een klein bedrijf, de lijnen zijn kort, u zult dus snel weten wat u aan ons heeft. Onze veelzijdigheid zal u zeker ten goede komen, mocht u kiezen voor een onderhoudsovereenkomst.Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.  
 
Tuintransformatie (ons concept)  
 
We zien het regelmatig: mensen kopen een bestaand huis met een oude, verwaarloosde tuin. Bomen veel te groot en niet meer vitaal, onderbegroeiing, verwilderd of weinig tot niets van over, kale heesters, bestrating verzakt of opgeduwd, alles uit zijn verhouding gegroeid, geen sfeer meer, etc. Dus wat nu? Een totale, eenmalige renovatie, een nieuwe tuin dus, blijkt een enorme investering, en ook uw nieuwe tuin zal weer onderhouden moeten worden. 
 
Een goede keuze is dan wat wij noemen ‘tuintransformatie’, want wat is er mooier dan die oude tuin te laten onderhouden en heel geleidelijk te laten veranderen naar (eventueel) een hele nieuwe. Dit concept is in feite een combinatie van onderhoud en tuinaanleg.  
Elk jaar (of periode naar wens) wordt een gedeelte van uw tuin in overleg veranderd. Ondertussen wordt alles onderhouden. U heeft er bij wijze van spreken geen omkijken naar. Uiteraard maakt u wel extra kosten bovenop het onderhoudsbudget, maar u bepaalt zelf het tempo, de mate van aanpak, en daarmee ook de hoogte van de extra uitgaven. Uw tuin blijft letterlijk en figuurlijk groeien, veranderen en verbeteren. Ook zelfwerkzaamheid van de opdrachtgever kan hier makkelijk ingepast worden en u blijft geheel vrij om ook derden in te schakelen.“Een tuin is per definitie een groeiproces, een geleidelijk proces. Daarom werken wij ook zo graag met het transformatieconcept”  
spacer

Specialiteit
 • Beplanting  
 • Bestrating  
 • Boomverzorging  
 • Deskundig advies  
 • Hekwerken  
 • Kwekerij  
 • Onderhoud 
 • Ontwerp 
 • Renovatie  
 • Schuttingen, pergola's en tuinhuizen 
 • Sierbestrating  
 • Snoeien 
 • Tuinaanleg


Diensten
 • Aanleg  
 • bouw schuren en carports  
 • eigen optie  
 • Onderhoud  
 • onderhoudscontracten  
 • Ontwerp  
 • Renovatie  
 • sierbestrating