Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Frans Toledo Hoveniers in
Oostvoorne
[Terug naar plaats Oostvoorne]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VFrans Toledo Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Frans Toledo Hoveniers
Molendijk 22
3233LN Oostvoorne

tel: 0181-481347

Extra informatie

VAN UW TUIN IS ER MAAR ÉÉN   
Vanuit deze visie geven wij zorgvuldig een invulling aan uw tuin. We zijn goed geïnformeerd over de nieuwste tuintrends, beschikken over moderne gereedschappen en gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen en vitale beplantingen. 
Dit alles zorgt ervoor dat een door ons gerealiseerde tuin net een klasse beter is dan gemiddeld in de branche. 
 
Het hoveniersbedrijf 
 
Direct vanaf de start in 1998 hebben wij ons zo breed mogelijk gericht op de hoveniersmarkt, zowel in tuinaanleg als in tuinonderhoud. Nu, 16 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een hoveniersbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket.  
 
Sinds 2003 zijn wij gevestigd aan Molendijk 22 in Oostvoorne. Vanuit deze locatie wordt het werk voorbereid en vervolgens door het vaste team vakbekwame hoveniers uitgevoerd. Ons werkgebied omvat Voorne-Putten en Rozenburg, niet alleen in de vestiginsplaats Oostvoorne, maar ook in Rockanje, Tinte, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Heenvliet, Hellevoetsluis hebben wij ons werk. 
 
Wij houden op onze bedrijfslocatie een voorraad van materialen die veel worden gebruikt bij uitvoering van projecten zoals ophoogzand, compost, potgrond, organische meststoffen, pvc afvoerbuizen, drainagebuizen en verhardingsmaterialen. Ook worden op deze locatie de diverse afvalstromen zoals groenafval, puin, hout, plastic en ijzer vrijkomend uit projecten van elkaar gescheiden voordat deze naar de afvalverwerker gaan.  
 
Door deze manier van scheiden dienen de vrijkomende afvalstromen weer als grondstof voor nieuwe toepassingen. Groenafval wordt compost, te gebruiken als bodemverbeteraar. Puin wordt granulaat, te gebruiken als fundatie bij aanleg van verhardingen.

Specialiteit

Advies,   Beplanting,  
Beschoeiing,  
Bestrating,  
Natuursteen,  
Snoeien,  
Terras,  
Vijvers,  
Vlonders

Diensten

Aanleg,   Onderhoud,  
Ontwerp,  
Renovatie