Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Vincent Willems Hoveniersbedrijf in
Nijmegen
[Terug naar plaats Nijmegen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VVincent Willems Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Vincent Willems Hoveniersbedrijf
St. Teunismolenweg 54
6534AG Nijmegen

tel: 024-3223957

Extra informatie

Vincent Willems Hoveniersbedrijf uit Nijmegen heeft de ambitie om met plezier mooie en originele tuinen van hoge kwaliteit te maken en ze zo te houden. Onze tuinen hebben een heel eigen gezicht. In het proces van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud staat u - als opdrachtgever en gebruiker van de tuin - centraal.   
Onze tuinen kenmerken zich door een verassend gebruik van materialen, waarbij de natuurlijk ogende beplanting het ontwerp versterkt. Hierbij hebben wij oog voor detail en zijn wij niet bang om van gebaande paden af te wijken. 
 
Vincent Willems Hoveniersbedrijf wil werken met oog voor haar omgeving in de ruimste zin van het woord. We zien het als een uitdaging om een maatschappelijk verantwoorde onderneming te zijn die rekening houdt met mens en milieu