Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Mahler Hoveniers in
Nijmegen
[Terug naar plaats Nijmegen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VMahler Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Mahler Hoveniers
Groesbeeksedwarsweg 127
6521DD Nijmegen

tel: 024-3603495

Extra informatie

Tuinieren is leuk en ontspannend. Veel mensen doen het graag. Met wat plantenbakken en tuinaccessoires heb je meteen resultaat. Een goed aangelegde tuin is daarentegen een ander verhaal. Het vergt kennis en visie. Met vaak functionele oplossingen. Een symfonie van de juiste beplanting op de juiste plek. En niet in de laatste plaats goed onderhoud.   
Daarnaast heeft een tuin ook uitstraling, geeft het je een bepaald gevoel. We zoeken de stijl die bij u past, de sfeer waarin u wilt wonen. Daar passen we materialen, vormen en attributen op aan.  
 
We luisteren naar uw wensen en schetsen de mogelijkheden. Binnen het aangegeven budget geven we uw ideeën duurzaam vorm.  
 
Ook in onze werkwijze hebben we lange termijn visie. Waar mogelijk hergebruiken we uw tuinmateriaal en werken we altijd met biologisch mest. 
 
Mahler Hoveniers staat voor betrokkenheid op u én de natuur.