Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Alec Bijlsma Hovenier in
Nederhorst den Berg
[Terug naar plaats Nederhorst den Berg]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VAlec Bijlsma Hovenier
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Alec Bijlsma Hovenier
Sniplaan 2/B
1394BA Nederhorst den Berg

tel: 0294-255337

Extra informatie

Wij realiseren al bijna 30 jaar met veel plezier en passie tuinen vanaf ontwerp tot en met de complete aanleg met alle gewenste tussenliggende stappen.   
Wij zorgen ervoor dat uw tuinwensen werkelijkheid worden onder het motto “beleef het buitenleven”. Mocht u plannen hebben om uw tuin te laten restylen of wilt u advies over de mogelijkheden in uw tuin, neemt u dan contact op met Alec: 
 
Alec Bijlsma Hoveniers is alweer 30 jaar werkzaam in ’t Gooi en omstreken. 
 
Ons bedrijf profileert zich door een grote variatie aan werkzaamheden, die onze enthousiaste en ervaren medewerkers graag voor u uitvoeren. 
 
Wij hebben ervaring in het aanleggen en onderhouden van kleine, middelgrote en grote tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. 
 
Ook voor kinderdagverblijven realiseren wij bijzondere specials. (Specials) Door een zeer grote diversiteit aan tuinontwerpen en materialen verkrijgt u gegarandeerd een exclusieve tuin, volledig naar uw wensen uitgevoerd voor een jarenlange prettige beleving van het buitenleven.