Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Theunissen Tuinplanten Tuinaanleg in
Nederasselt
[Terug naar plaats Nederasselt]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VTheunissen Tuinplanten Tuinaanleg
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Theunissen Tuinplanten Tuinaanleg
Rijksweg 1
6612AG Nederasselt

tel: 024-6221339

Extra informatie

Uw allround hovenier!   
Bij ons kunt u terecht voor het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van uw tuin. Wij kunnen u compleet van A tot Z van dienst zijn bij uw tuin. 
 
Of het nu een uw gezellige kleine achtertuin betreft of de exclusieve tuin als visitekaartje van uw bedrijfspand, alleen een grasmat of compleet aangelegde buitenruimte, wij weten er wel raad mee.  
 
Wij kunnen het complete traject verzorgen, of alleen een gedeelte. Dus ook voor de aanleg van een reeds gemaakt tuinontwerp of het renoveren van bestaande tuinen kunt u bij ons terecht.  
 
Onze werkzaamheden omvatten alle aspecten die in een tuin aan de orde kunnen komen:  
 
Grondwerk, beplanting, straatwerk, muurtjes, gazons, vijvers, zwembaden, hagen, schuttingen, tuinhuisjes, speelvoorzieningen, pergola’s, vlonders, et cetera.  
 
Allemaal uitgevoerd door onze eigen vakmensen. 
 
Theunissen Tuinplanten Tuinaanleg te Nederasselt streeft te alle tijden naar een verantwoorde afvalverwerking. Afval van ons bedrijf en uit uw tuin wordt gescheiden ingezameld en waar mogelijk gerecycled. Op deze manier willen we kostenbesparend en milieubewust werken.

Diensten
  • Tuinontwerp 
  • Tuinaanleg 
  • Tuinonderhoud 
  • Bestrating 
  • Gazon