Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Flora Limburg Hoveniersbedrijven in
Maastricht
[Terug naar plaats Maastricht]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VFlora Limburg Hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Flora Limburg Hoveniersbedrijven
Sleperweg 9/E
6222 NK Maastricht

tel: 043-3654676

Extra informatie

Welkom bij Floralimburg   
Steeds meer bedrijven stellen hogere eisen aan de kwaliteit van hun groene omgeving. Dat vraagt om een partner met veel ervaring, kennis en kunde van interieurplanten. 
 
Onze kracht schuilt in het ontwerpen van een uniek groenplan waarbij we interieurplanten leveren en onderhouden op basis van koop, lease en huur.  
 
Met een onderhoudscontract op maat, kunt u het volledige onderhoud aan Flora Limburg Hoveniersbedrijven toe vertrouwen. Planten zorgen voor een gezonde werkomgeving en Flora Limburg Hoveniersbedrijven zorgt voor uw planten. 
 
Waarom beplanting? 
 
Planten zorgen voor een gezonder en aangenamer klimaat thuis en op kantoor. Mensen voelen zich niet alleen beter en minder gestrest in een omgeving met planten, planten maken die omgeving ook gezonder. Ze verdampen water via de bladeren, absorberen warmte en geluid en zuiveren de lucht van stof en verontreinigingen.  
 
Met planten op de kamer voelen mensen zich prettiger. Deelnemers in verschillende onderzoeken geven aan minder last te hebben van stress, vermoeidheid en andere gezondheidsklachten. Ook stijgt hun productiviteit en creativiteit.  
 
Waarom Floralimburg? 
 
Flora Limburg Hoveniersbedrijven ontzorgt bedrijven met hun groenvoorzieningen. We kiezen bewust voor een regionale focus om kort in de buurt te zijn en goede en persoonlijke service te kunnen verlenen. 
 
We bestaan uit een team van jonge en flexibele medewerkers met een moderne kijk op planten en die altijd een creatieve oplossing bieden.  
 
Wat doen we? 
 
Dagelijks leveren wij planten op basis van koop, huur en lease en indien wenselijk nemen wij het volledige onderhoud voor onze rekening voor een vast bedrag per maand. 
 
U kunt bij ons terecht om uw bestaande planten te laten onderhouden, het inrichten van een kantoor of het aankleden van een evenement met een aantal mooie frisse planten en bloemen. 
 
Heeft u een idee of een vraag over planten, neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee.