Hoveniersbedrijf
Hoveniersbedrijf
Colville Gardens Hovenier in
Lelystad
[Terug naar plaats Lelystad]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersbedrijvenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VColville Gardens Hovenier
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Colville Gardens Hovenier
Den Essenburg 8
8219 BG Lelystad

tel: 06-38115634

Extra informatie

Uw droomtuin    
 
binnen handbereik 
 
Hoe ziet uw droomtuin eruit? Een luxe buitenruimte met een groot terras om met familie of gasten van lange zomeravonden te genieten? Een rijk gevulde cottagetuin waarin altijd wel iets te doen is? Of een gezellige leefruimte waarin de kinderen lekker kunnen spelen? Colville Gardens leidt u langs alle stappen die nodig zijn om uw droomtuin te realiseren. Van ontwerp tot uitvoering.  
 
Dus overweegt u een nieuwe dimensie aan uw bestaande tuin te geven of denkt u erover uw nog aan te leggen tuin door een vakkundig en creatief hovenier onder handen te laten nemen? Wij staan voor u klaar. Als het gaat om beplanting, sierbestrating, grondwerk, vijvers, terrassen, tuinverlichting of priëlen staan we garant voor een vakkundige aanleg, met oog voor sfeer en detail. Pasklaar, volgens het afgesproken ontwerp en altijd tegen een scherpe prijs. 
 
Onze visie 
 
De tuinen van Colville Gardens worden gekenmerkt door eenvoudige, heldere lijnen, mooie duurzame materialen en rustige beplanting. Onze tuinen hebben een natuurlijke doch stijlvolle uitstraling. De beplanting decoreert als het ware de architectuur en past bij de levensstijl van de klant, die altijd bij het ontwerpproces wordt betrokken. Want de specifieke wensen van de klant en de omgevingsfactoren zijn altijd de uitgangspunten voor een ontwerp van Colville Gardens. En we onderscheiden ons door met durf te experimenteren in materialen, vormen en kleuren. 
 
Colville Gardens streeft naar een aangename, leefbare ruimte die de mogelijkheid biedt om persoonlijke accenten toe te voegen. Daar staan we steeds garant voor. 
 
Onze aanpak 
 
Ontwerp 
 
In een persoonlijk gesprek zullen wij met u van gedachten wisselen over de mogelijkheden die uw tuin biedt en inventariseren wij uw persoonlijke wensen. Daarna maakt Colville Gardens twee verschillende schetsontwerpen. Deze worden tijdens een vervolgafspraak binnen 2 tot 3 weken aan u gepresenteerd. Aan de hand van foto’s van eerder gerealiseerde projecten en stalen van mogelijk toe te passen materialen, krijgt u een goede voorstelling van onze ideeën. Nadat u beide ontwerpen op uw gemak heeft bestudeerd, geeft u bij ons aan welk plan uw voorkeur heeft en wat uw eventuele op- en aanmerkingen zijn. Aan de hand daarvan gaan wij de uitgekozen schets aanpassen en uitwerken tot een definitief ontwerp, desgewenst met beplantings- en lichtplan.  
 
Het opstellen van het tuinontwerp voeren wij uit tegen een van te voren overeengekomen bedrag, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dit bedrag wordt vastgelegd in een offerte waarbij wij een samenvatting geven van de uitgangspunten en de door u opgegeven wensen. Na ontvangst van uw opdracht starten wij met het maken van de schetsontwerpen 
 
Realisatie 
 
De uitvoering van uw tuin wordt geheel door de vakmensen van Colville Gardens uitgevoerd. De voorman is samen met zijn vaste hoveniers van het begin tot het einde tijdens de uitvoering aanwezig. De voorman is eindverantwoordelijk en is dus voor u het vaste, vertrouwde aanspreekpunt.  
 
Onderhoud 
 
Na de aanleg verzorgt Colville Gardens desgewenst het jaarlijkse of periodieke onderhoud van uw tuin. Door vakkundig onderhoud zal u altijd het optimale uit uw tuin halen. Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden. 
 
Renovatie 
 
Het is niet altijd nodig de hele tuin op zijn kop te zetten. Wij kunnen ook een bestaande tuin nieuw leven inblazen. Mooie elementen blijven behouden, een bijzondere boom of heester kan weer schitteren, eventueel op een andere plek in de tuin. Veranderingen in de gezinssamenstelling of omstandigheden kunnen een reden zijn om ons (nogmaals) uit te nodigen. Met kleine aanpassingen voldoet uw tuin weer helemaal aan uw wensen. 
 
Op al de door ons uitgevoerde werkzaamheden bieden wij 1 jaar garantie! 
 
Inspiratie 
 
Wij weten veel van ontwerpen, aanleggen en onderhoud van tuinen. Maar hoe uw droomtuin eruitziet, weten wij niet direct. Daar hebben wij u voor nodig. Tijdens het kennismakingsgesprek willen wij graag weten hoe u wilt leven in de tuin en wat u mooi vindt (en wat niet). Het is handig om daar van te voren al over na te denken, bijvoorbeeld aan de hand van tuin- en woonmagazines of tuinboeken. Blader er eens doorheen om een indruk te krijgen van de verschillende stijlen en sferen. Noteer wat u mooi vindt en wat zeker niet mag ontbreken in uw droomtuin. Als u er plezier in heeft, kunt u ook foto’s, knipsels en plaatjes verzamelen van tuinen of materialen die u aanspreken. Daarmee kunt u ons een impressie geven van uw ideeën en voorkeuren. 
 
Om uw droomtuin in beeld te krijgen kunt u ook andere tuinen bezoeken, bijvoorbeeld modeltuinen of privé-tuinen die bij gelegenheid open worden gesteld voor publiek. Al uw bevindingen kunt u ook op onze inventarisatielijst noteren. Onderaan deze pagina kunt u een exemplaar downloaden. 
 
Stressvrij 
 
Groen rondom het huis heeft een positieve invloed op uw gezondheid en welzijn. Na een drukke periode zoeken veel mensen de natuur op. Ze maken een boswandeling, fietsen door de polder of lopen een rondje door het park. Spanning en stress verdwijnen dan als sneeuw voor de zon. Ook uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat contact met de natuur helpt bij het herstellen en voorkomen van stress. Lekker bezig zijn terwijl de frisse lucht je neus prikkelt en de wind langs je gezicht waait... daar kan geen sportschool tegenop! 
 
Groen op hoogte 
 
Hebt u geen tuin, maar wel een balkon of plat dak? Dan kunt u kiezen voor een tuin op hoogte. Die kan net zo mooi worden als een tuin op de grond. Zelfs bomen zijn mogelijk. De aanleg van een balkon- of daktuin vraagt wel wat extra aandacht. Is de draagconstructie bijvoorbeeld wel sterk genoeg? Een van onze hoveniers kan u daarover adviseren. Zelfs een dak kan bijdragen aan een groenere leefomgeving. Een dak begroeid met vetplanten, grassen of kruiden ziet er prachtig uit. Het groen werkt bovendien isolerend, geluiddempend en luchtzuiverend. Niet alle daken lenen zich hiervoor, maar het loont de moeite om onze hovenier om advies te vragen. Bij de bouw van een nieuw huis of bedrijfspand kan al in de ontwerpfase rekening worden gehouden met groen op hoogte!